Ero teknikot ja insinööritTeknikot vs Engineers

Siellä 'sa paljon puhuttu erot insinööri ja teknikko, joka johtaa yleensä sivuun tuhonneet toinen. Jotkut saattavat julistaa itsensä insinöörien tai teknikoiden, vaan ne pitäisi ymmärtää, että on olemassa tiettyjä vaatimuksia, jotka on täytettävä ensin yhdelle kutsua sellaisiksi. ongelmana on, että ero insinööri ja teknikko on hämärtynyt, koska fuusio näiden kahden erilliset tehtävät.

Mutta jos olet katsomaan kokonaisuutta, insinöörit ovat niitä, jotka ongelmien ratkaisemiseksi. He käyttävät kaikki perus tieteiden ja teorioita he 'oppinut koulutuksessaan ratkaista matemaattisia arvoituksia ja jopa suunnitella tuoretuotteita. Useimmat insinöörit taipumus mullistaa miten ihmiset elävät löytää tekniikoita, jotka voivat auttaa tekemään asuu ja työskentelee paljon helpompaa. On jopa sanoi, että suunnittelu on toiseksi suurin ammatti Amerikassa tänään. suurin osa tästä johtuu alati kasvavaan kysyntään ammattilaisia, jotka ovat sukua tänään 's kehittyviä teknologioita.

Teknikot ovat hyvin liittyvät insinöörien. Heidän työnsä usein päällekkäinen ja kulkee käsi kädessä sen kanssa. Jos insinöörit pidetään ongelmanratkaisijoita, niin teknikot ovat todellisia tekijöitä että ongelman ratkaisemiseksi. Useimmat niistä seuraa insinöörien tai lääkärien heitä neuvotaan tekemään. Esimerkiksi teknikot toimivat hyvin monimutkaisia ​​laitteita ja koneita auttaa diagnosoimaan sairauksia.

Tavallinen sivumerkityksensä termi 'teknikko' näyttää olevan autoteollisuuden teknikot, jotka on varustettu taidot korjata ja diagnosoida autoihin liittyviä kysymyksiä. Tämä on yleinen käsitys tier 1 teknikot. Kuitenkin jotkut teknikot kuuluvat jo tier 2, jotka saavat yhtä paljon tai jopa enemmän koulutukseen verrattuna insinöörejä.Mitä tulee koulutustaso, insinöörit yleensä tutkinnonsuoritusoikeus neljä vuotta MBA. Teknikot, toisaalta, yleensä suorittaa diplomin kurssi, joka ulottuu ainoastaan ​​kaksi vuotta. Engineers taipumus tutkia enemmän teoriaa tieteenalansa. Teknikot keskittyä enemmän käytännön soveltamista. Että 'Siksi se on todella turvallista sanoa, että insinöörit ovat usein, mutta ei aina, brainier kun teknikot ovat usein taitava.

Yhteenveto:

1. Insinöörit luottavat enemmän teorioihin heidän tieteiden kunnes teknikot keskittyä enemmän käytännön soveltamista.
2. Insinöörit ovat ongelmanratkaisijoita kun teknikot ovat todellisia tekijöitä.
3. Vaikka ei sovellettavissa kaikkiin tilanteisiin, insinöörit ovat ne, jotka ovat saaneet määrin mikä usein edellyttää neljän vuoden kurssi taas teknikot tarvitsee vain lyhyempi diplomin kurssin ja lisäkoulutusta.