Ero CTO ja CIOCTO vs CIO

Huolimatta yleinen uskomus, että on hyvin vähän eroa CTO ja CIO, nämä ovat itse asiassa kahteen eri asentoon, joilla on kaksi eri toimenkuvat.

CIO tai tietohallintopäällikkö vastaa ylätasolla johdon, kun se tulee yrityksen 's tekninen infrastruktuuri. Tämä tarkoittaa, että hän on vastuussa siitä, että viestinnän valmiuksia yrityksen päivitetään asianmukaisesti, oikein turvattu, ja onnistui hyvin riittää pitämään ne niitä toiminnallisia.

CIO on myös vastuu käynnissä IT-toiminnan yrityksen. Hän etsii jatkuvasti tapoja rajapintatekniikan tehokkuuteen, jotta leikata kustannuksia, aikaa, ja ihminen tuntia, saavuttaa yhtiön 'tehtävänä. Kyseisellä CIO on sisäinen ja varmista, että kaikilla käyttäjillä on heidän tarvitaan pääsy, ja niiden riittävän koulutuksen.

Jotta oikein tehdä työtä, monet teknologiaratkaisujen täytyy tulla myyjät viimeisintä tekniikkaa. CIO vastaa viestinnästä ja yhteistyötä näiden toimittajien. Vaikka CIO on teknisesti johtavassa asemassa, suurin yksittäinen kuvauksen työ kuuluu keksiä erilaisia ​​strategioita, joiden avulla lisätään yhtiön 'voitto, laadusta tinkimättä tai palvelun. Se edellyttää myös pysty onnistuneesti IT-osasto, varmistaa, että kaikki muut vastuut täyttyvät.Toisaalta, CTO, tai Chief Technology Officer, on arkkitehti yhtiön 'teknologista infrastruktuuria. Hän on vastuussa luomisesta intranetit ja viestintäjärjestelmät, että ei ainoastaan ​​pitää yritys käynnissä, mutta käynnissä sujuvasti ja yhtenäisesti.

Lisäksi CTO tehtävänä on johtaa yhtiön 's tekninen osasto. Mahdollisuus parantaa yhtiön' s bottom line, tarkoittaa, että on oltava tapa käyttää tekniikkaa parantaa itse tuotteisiin, joita tarjotaan. CTO vastaa yhdistämällä teknologian tuotantoon.

Vaikka CIO keskittyy sisäisestä organisaatiosta, CTO keskittyy asiakkaan-base, yhtiön ulkopuolelta. CTO käsitellään myös myyjiä, mutta nämä myyjät ovat ne, joilla on asianmukaiset ratkaisut tuotteen lisälaite, riippumatta siitä, ovatko ne teknisesti liittyvät.