Ero Pound ja Sterling Pound vs Sterling

Kaikki tuntevat valuutta Yhdistynyt kuningaskunta, joka on yleisesti tunnettu puntaa. Joskus kuitenkin sana 'punnan' käytetään kuvaamaan UK valuutta. Ovatko nämä kaksi eri asiaa? Pound ja punta käytetään vaihdellen Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mutta on olemassa todella ero näiden kahden sanan käytetään valuutan?

Englannin punta tai punta on eräänlainen valuutta paljon kuin euroa Espanjassa ja dollarin USA. Englannin punta, yleensä lyhentää vain 'punta' on sertifioitu valuutta Yhdistyneen kuningaskunnan, Tristan da Cunha, Britannian merentakaiset alueet Etelä Georgia ja Eteläiset Sandwichsaaret, Isle of Man, Channel Islands, ja British Antarctic Alue. Jotkut sanovat, että tämän perusteella valuutan juontaa anglosaksisen aikana. Tänä aikana sterlings lyötiin hopeasta. Kiloa nämä koostui 240 sterlings. Suuret liiketoimet tehtiin vaihtamalla kiloa sterlings.

Englannin punta jakautuu 100 pence. Se riveissä numero neljä kaikkein-vaihdettu valuutta maailmassa 's valuuttamarkkinoilla, joista ensimmäinen on Yhdysvaltain dollari, jonka jälkeen euron ja sitten Japanin jeni. Nämä neljä valuutat muodostavat valuuttakoriin laskennassa arvosta IMF Special Drawing Rights. Sterling riveissä numero kolme alle maailman varastot.

Taloudellinen termi puntaa on 'punnan' (lyhennettynä stg.). Muodollista yhteyksissä, täydellinen, virallinen nimi on käytetty, joka on punta. Monikko tämä on puntaa. 'Englannin punta' käytetään myös silloin, kun on tarpeen erottaa valuutan Yhdistyneen kuningaskunnan muista maista kanssa samaa valuuttaa. Nämä valuutat ovat: Egyptian pound, Libanonin punta, Sudanin punta ja Syyrian punta. Kun ei näissä olosuhteissa 'punta' on sana yleensä käytetään. Pound on myös tunnustettu Yhdistyneen kuningaskunnan puntaa. Englannin punta käytetään vapaamuotoisemmassa asetuksia, ja sitä ei pidetä virallista nimeä. Toinen slangitermi for Pound on sana 'mälli' (käytetään sekä yksikön ja monikon yhteydessä).

Sana 'Sterling' (lyhennetään ster. Tai stg.) Käytetään punnan lyhennetään. Se on taloudellinen termi tehty käytetään seistä valuutan. Yleensä, Sterling käytetään tukkurahoitusmarkkinoilla vaikka ei, kun se tulee kuvataan varsinaiset määrät. Kuten tapauksessa lauseen 'Maksu tämä on hyväksytty Sterling,' se voidaan muuntaa 'Maksu tähän on viisi puntaa' on väärä.

Ei todellakaan ole mitään väärä sana välillä Englannin ja puntaa. Molempia käytetään kaikkialla maailmassa ja vain vaihtelevat seikka. Yhdistynyt kuningaskunta valuutta on enemmän tunnetaan sanalla 'punta', kun taas 'Sterling' käytetään rahoitusmarkkinoilla. Englannin punta on vanhin valuutta käytetään maailmassa.

Yhteenveto:1. punta, yleensä lyhentää vain 'punta' on sertifioitu valuutta Yhdistyneen kuningaskunnan jne

2. Jotkut sanovat, että tämän perusteella valuutan juontaa anglosaksisen aikana.

3. Suuri liiketoimet tehtiin vaihtamalla kiloa sterlings.

4. riveissä numero neljä kaikkein-vaihdettu valuutta maailmassa 's valuuttamarkkinoilla, joista ensimmäinen Yhdysvaltain dollari, jonka jälkeen euron ja sitten Japanin jeni.

5. Ison-Britannian punta käytetään enemmän rennoissa ja sitä ei pidetä virallista nimeä. Toinen slangitermi for Pound on sana 'mälli' (käytetään sekä yksikön ja monikon yhteydessä).