Ero Facebook puhelimet HTC Salsa ja HTC ChaChaFacebook puhelimet HTC Salsa vs. HTC ChaCha

HTC on pankkitoiminnan suosio sosiaalisen verkostoitumisen, Facebook erityisesti markkinoinnissa kaksi uutta puhelinta; Salsa ja ChaCha. Suurin ero Salsa ja ChaCha on näppäimistö.
Salsa on vain mitä 'd odottaa HTC ja aivan kuten sen monet muut puhelimet, se on kosketusnäyttö, joka hallitsee koko laitteen etupuolelle. Sitä vastoin ChaCha on varustettu QWERTY-näppäimistö on candybar muodossa tekijä. Jotain että olet 'd odottaa Blackberry ja muttei HTC. QWERTY-näppäimistö on erittäin helppo lähettää viestejä, post statukset, Sähköpostiyhteystietosi, ja lähes kaiken, joka liittyy kirjoittamatta määrän tekstiä.

Koska ChaCha on QWERTY-näppäimistö, on ymmärrettävää, että sen näyttö on huomattavasti pienempi kuin Salsa. Hieman 2. 6 tuumaa, se on huomattavasti parempi katsella elokuvia tai selaimen Internetistä on 3. 4 tuuman näytössä Salsa. Koska voit käyttää koko näytön katseluun ja vain käynnistää ohjelmiston näppäimistöä, kun haluat kirjoittaa jotain.

Lopuksi ChaCha doesnt 't on sama kapasiteetti akku kuin Salsa, se on pienempi noin 20%. Tästä huolimatta ChaCha vielä onnistuu outmatch Salsa, kun se tulee valmiustilaan ja yleiseen käyttöön aikaa. Voimme luultavasti määrite pienemmän näytön kuluttaa vähemmän virtaa. Mutta kun se tulee soittaa kesto, sitä pienempi akku näyttää sen heikkous, koska Salsa onnistuu voittamaan ChaCha niukasti.Paitsi edellä esitettyjä, kaksi puhelimet ovat lähes identtiset. Niillä on sama laitteisto ja ovat käytössä sama versio Android. Niillä on myös hyvin tunnistettavissa Facebook alareunassa. Voit käyttää tätä painiketta nopeasti käynnistää Facebook liittyviä tehtäviä kuten lähettämistä kuvia, muuttaa tilasi, ja monet muut. Mitään, voit tehdä sen Salsa, voit myös tehdä sen ChaCha ja päinvastoin. Päätös näiden kahden välillä on yksinkertaisesti, haluatko isompi näyttö multimedia tai jos haluat QWERTY-näppäimistö nopeampi ja helpompi messaging.

Yhteenveto:

1. ChaCha on QWERTY-näppäimistö, kun taas Salsa doesnt 't
2. ChaCha on pienempi näyttö kuin Salsa