Ero Japanin ja Brasilian SuoristusJapani vs Brasilian Suoristus

Vuosien varrella kampaus on tullut niin muodikasta kuin vaatteita. Kun uusi, erinomainen hiusten hoito tekniikka tulee ulos, lähes jokainen nainen saa tapaaminen hänen stylisti kokeilla sitä. Kaksi hiusten hoito tekniikoita, joista on tullut suosittuja ovat Japani ja Brasilian Suoristus. Mikä 's eroa näiden kahden? Juuri yritämme löytää täällä.

Ensinnäkin 's Japani Suoristus. Sen muut nimet ovat lämpö- kunnostusta tai Yuko, ja prosessi luotiin Japani hiukset asiantuntija Yoko Yamashita. Japani Suoristus myönnettiin patentti kotimaassaan vuonna 1995, jonka jälkeen menetelmä levisi muualla maailmassa.

Jossa japanilainen Suoristus, hiuksista pysyvästi suoristettu kemikaaleilla. Hiukset ensin erotetaan osiin ja jokainen osa on raudalla, huuhdellaan ja isku-kuivattu. Riippuen hiusten pituus ja paksuus, Japani Suoristus voivat kestää missä tahansa yhdestä kahdeksaan tuntia. Kun suoristaa, hiukset ei mene takaisin sen kihara tai kihara muoto, vaikka mikä tahansa uusien hiusten kasvua säilyttää luonnollisen tekstuurin hiukset.

Mutta miten Japani Suoristus eroavat Brasilian Suoristus? Tunnetaan myös nimellä Brazilian hoitoon tai Keratiini monimutkainen hoito, tämä on suoristus menettely Keratin ensisijaisena ainesosana. Keratiini on kova proteiini, joka löytyy hiusten, kynsien ja ihon.

Toisin kuin Japani Suoristus joka johtaa kiinni-suora lukot, Brasilian Suoristus ensisijaisesti estää karkeutta samalla hiukset aalto, curl tai tulla stick-suora. Lisäksi, toisin kuin japanilaiset Suoristus jossa on pysyvät tulokset, Brasilian Suoristus vain kestää kahdeksan viikkoa aikaa noin neljä kuukautta.Toinen ero näiden kahden välillä on, että Brasilian Suoristus, proteiini keratiini kaava infuusiona juuri pesty hiukset lämmön avulla. Jossa japanilainen Suoristus, kynsivalliin tai siteen hiukset muuttuu, mutta ei Brasilian Suoristus. Mitä tapahtuu sen sijaan on, että orvaskeden tasoitetaan pois, hiusten vaurioita korjataan ja hiukset tulee vahvempi, joustavampi ja helpommin hallittavissa.

Päättäessään joukossa kaksi hoitoja sinun tulisi tehdä, se on aina parasta kuulla stylisti. Sopiva oikaisuun hoito sinulle on yksi, joka parhaiten sopii paksuus, rakenne ja luonnollinen hiusten kuntoa.

Yhteenveto:

1. Japanin Suoristus tunnetaan myös lämpö- kunnostusta tai Yuko kun brasilialainen Suoristus tunnetaan myös Brazilian hoitoon tai Keratin monenlaista hoitoa.
2. Japanin Suoristus muuttaa sisäisen sidoksen hiuksista taas Brasilian Suoristus ei, se vain tasoittaa pois kynsinauhoja ja korjaa hiusten vaurioita.