Ero avunanto ja salaliittoAvunanto ja salaliitto: laillinen määritelmä

Mukaan Yhdysvaltain lain 18 § 2, (a) kuka tekee rikoksen Yhdysvaltoja vastaan ​​tai apuvälineitä, abets, neuvoo, komennot, aiheuttaa tai hankkii sen provisio, on rangaistavia joko. Ja (b) kuka tahallaan aiheuttaa teko tehtävää jotka, jos suoraan suorittaa hänelle tai toisella olisi rikoksen Yhdysvaltoja vastaan, on rangaistavia joko.

Tämä tarkoittaa, että avunanto, ja salaliitto ovat rangaistavaa. Joten miten voit kertoa, jos henkilö on jo tuettu, abetted tai salaliiton rikokseen? Ja mitkä ovat rangaistuksia näitä rikkomuksia? Olisiko myös riippuu siitä, kuinka vakava asia on? Tarkastellaan seuraavissa tilanteissa.

1.) Tom, pieni aika hakkeri on murtautunut CIA 's mainframe ja paljasti luetteloa luokitelluista CIA musta ops tehtäviä. Yksi kohde luettelosta käy ilmi, että Tom' veli Nick, iso aikaa huumekauppias Kuubassa, on yksi tavoitteista. Tom ilmoitettu Nick heti. 2.) (The Departed) Colin Sullivan oli kirjoilla Frank Costello, iso huumeiden syndikaatti kaveri, Akatemiaan tulla upseeri ja vasikka poliisille voima. Colin Sullivan tulee upseeri ja toimii FBI. Hän ilmoittaa Frank Costello joka kerta poliisioperaatio tapahtuu vastaan ​​Costello 's' business '. 3.) (Kaksinaamaisuus) Ray Koval ja Claire Stenwick työ teollinen vartijat kaksi erillistä ja kilpailevaa yritystä, joiden toimitusjohtaja' s vihaavat toisiaan. Kävi ilmi, että he työskentelevät yhdessä vakoilemaan sekä yrityksiä johtamiseksi salaisen kaavan kunkin yrityksen 'salaisen tuotteita. Sitten he myi kaava ulkomaisen yrityksen.

Et huomannut, että ihmiset edellä mainitut tietoisesti tukeneet muita, jotka ovat mukana rikoksia. Ovatko he rikkoivat 18 USC 2, joka on avunanto ja salaliitossa? Vastaus on Kyllä ja ei Totuus on, ne voidaan syytteeseen avunanto, mutta ei salaliitto. Luonne avunannosta on ensisijaisesti siihen, että yksilö on suoraan tietoa rikoksen tapahtumisesta.Conspiracy on toinen taso rikoksen. Se 'sa vaihe korkeampi kuin avunanto. Katso kolmas esimerkki. Conspiracy tapahtuu, kun yksilö ei vain tulee lisävarusteena rikoksen mutta myös teki jotain, tai ei mitään estämään rikoksen tapahtumisesta. Ray Koval ja Claire Stenwick molemmat vannonut teollinen vartijat kunkin yhtiön, ei estä kunkin toisiaan tekemästä niiden rikoksista yrityksiä he työskentelevät. Itse asiassa ne salaliitossa suorittaa rikoksen.

Sanotaan myös, että avunanto ja salaliitto ole rikoksia, sinänsä. Mukaan tapauksessa District of Columbia Circuit Yhdysvallat vs. Kegler, avunanto on vain teoria vastuun, joka poistaa ero pääepäilty rikoksen ja lisälaite. Antajan ja yllyttäjä syypää ainoastaan ​​mitä rikos on ennenaikaisesti. Conspiracy, toisaalta, on oikeastaan ​​sopimuksen rikkoa lakia. Toinen huomattava ero on, että avunanto ei välttämättä liitetty salaliitto rikoksen.

Rangaistus avunanto ja salaliitto voi olla raskaampaa kuin rangaistus pääepäilty, mutta rangaistukset vaihtelevat state.The rangaistus kuitenkin on ja tulee aina todennäköisesti melko vakava.

YHTEENVETO:
1. luonne avunannosta eroaa salaliitto koska jälkimmäinen on suora sopimus rikkoa lakia. Avunanto on kuitenkin tieto, että rikoksentekohetkellä.
2. avunanto ja salaliitto voimakkaasti rangaistaan ​​Yhdysvaltain lainsäädännön nojalla.