Ero siviili- ja rikosoikeudellisissa asioissaCivil? vs rikosasiat

Tapaukset ovat useimmiten jätetty kahteen luokkaan '' siviili- puku tai rikollista puku. Siviiliasiain riitojen käsittelyä tai riitoja tai erimielisyyksiä organisaatioiden, yksilöiden tai näiden kahden välillä. Rikosasiat käsitellä rikos tai rikkomus.

Rikosasioissa, on olemassa mahdollisuus, että joku syylliseksi on joko vangittu tai toteutettu tai pyydetään maksamaan sakkoja syvyyteen tapauksessa. Crimes kuuluu kahteen luokkaan '' rikosta ja rikkomuksia. Vuonna felonies, joku syylliseksi saa enemmän kuin vuosi 'vankeusrangaistukseen ja rikkomuksia, vangitsemisen on alle vuoden. Siviilioikeudessa, henkilö ei ole vangittuna eikä teloittaa. Hävinnyttä on korvattava kantajan tappiot hän oli aiheuttanut.
Todistustaakka rikosasioissa kuuluu valtiolle. Se on valtio, joka on todistettava vastaajan on syyllinen. Koska vastaaja oletetaan olevan syytön, ei ole tarvetta vastaajan todistaa mitään. Todistustaakka rikosasioissa on 'mitään järkevää epäilystä.'
Riita-asioissa todistustaakka kuuluu kantajalla. Joissakin tapauksissa todistustaakka voi siirtyä vastaajalle. Jos kantajalla on ensi näkemältä, niin on olemassa mahdollisuus, että taakka voi siirtyä vastaajalle. Riita-asioissa todistustaakka on 'voittopuolisesti todisteita.'
Riita-asioissa, molemmat osapuolet voivat valittaa ylempään oikeusasteeseen. Mutta rikosasioissa, vain vastaaja voi valittaa ylempään oikeusasteeseen. Syyttäjä voi tehdä valituksen, jos vastaaja ei löydy syylliseksi.Yhteenveto
1. Civil tapauksissa käsitellä riitoja tai riitoja tai erimielisyyksiä organisaatioiden, yksilöiden tai näiden kahden välillä. 2. Rikosasiat käsitellä rikos tai rikkomus.
3. Rikosasioissa, on olemassa mahdollisuus, että joku syylliseksi on joko vangittu tai toteutettu tai pyydetään maksamaan sakkoja syvyyteen tapauksessa.
4. siviilioikeus, henkilö ei ole vangittuna eikä teloittaa. Hävinnyttä on korvattava kantajan tappioista hän oli aiheuttanut.
5. Rikosasioissa, todistustaakka aina kuuluu valtiolle. Se on valtio, joka on todistettava vastaajan on syyllinen. Riita-asioissa todistustaakka kuuluu kantajalla.