Ero Circuit Court ja District CourtCircuit Court vs käräjäoikeudessa

Sekä piiri tuomioistuimessa ja käräjäoikeudessa ovat oikeudenkäyntiä tuomioistuimia. Sinänsä tämä on silloin, kun tosiasiat tapahtuman tai tapahtuu alle riita esitellään ja punnitaan tai päättää ryhmä ihmisiä kutsutaan tuomaristo. Vaikka nämä kaksi ovat oikeudenkäynnin tuomioistuimia, he silti eroavat tuomaristo palvelut, menettelysääntöjä, ja olemassaolon ero tyyppisiä oikeuslaitosten. Päälle, että, voi kuulla tietynlainen tapauksessa, kun taas toinen voi eikä päinvastoin.

Päällimmäisenä, käräjäoikeudet ovat tuomioistuinten liittovaltion tutkimuksessa, joka voi kuulla kokeita tai tapauksia. Jotkut heidän laajuus ovat tapaukset maan 'kansalaisten jossa kiistetty arvo tai määrä on yli $ 75,000. Lakisääteinen tapaukset, jotka ovat vastoin Yhdysvaltain perustuslain tai sen sopimuksia ja sääti Kongressin lait ovat myös ratkaistavissa käräjäoikeuksissa. Tehtyjen päätösten tässä tuomioistuimessa voidaan hakea muutosta milloin hovioikeus on Yhdysvalloissa. liittovaltion säännöt siviiliprosessilain havaitaan käräjäoikeuksissa.

Vuodesta 2011 ensimmäisellä neljänneksellä, on noin 94 näistä käräjäoikeuksien kaikkialla Amerikassa, ja jokainen tila on edustettuna ainakin yhdellä näistä liittovaltion tuomioistuimissa, kun taas toiset, kuten New Yorkin osavaltiossa, on peräti neljä kattamaan kaikkia merkittäviä alueita: pohjoiseen, etelään, itään ja länteen.

Piiri tuomioistuimet, nämä on valta ratkaista tapaukset lait, kansalaisten ja yritysten valtion. Nämä tuomioistuimet syntyi kuin poimi perustuslaissa toteaa. On monia piiri tuomioistuimissa kussakin tilassa. Esimerkiksi Floridassa on peräti 20 niistä jokainen kattaa useita maakunnat. Piiri tuomioistuimet voivat riitoja, jotka ovat siviili luonteeltaan että määrä $ 15,000 tai jopa enemmän. Rikosasiat ja rikkoo valtion 's perheoikeuden kuultavissa myös tällaisissa oikeuteen. Tehdyt päätökset piiri tuomioistuimissa voidaan hakea muutosta milloin valtion hovioikeudessa. Tästä seuraa myös omat menettelysääntöjen toisin alioikeudet .Toinen keskeinen ero näiden kahden välillä on, että käräjäoikeudet tarvitsevat tuomaristo koostuvan 6-12 valamiesten. Koska ei ole varajäsenet sallitaan käräjäoikeuksissa, kukin valamiesten tulisi osallistua päätöksentekoprosessiin. Yksimielinen päätös on palautettava asian ratkaisemiseksi. Päinvastoin, piiri tuomioistuimet voivat olla pienempiä valamiehistöt, voivat käyttää varajäsenet, ja ehkä ei edes valtuuttaa että tuomio on yksimielinen kaikkien kanssa.

Yhteenveto:

1. Käräjäoikeudet alle liittovaltion tuomioistuin System kun piiri tuomioistuinten on valtion Court System.
2. päätökset käräjäoikeuksissa haetaan muutosta maan 's hovioikeus kun päätökset piiri tuomioistuimissa haetaan muutosta tilaan' s hovioikeudessa.
3. Federal Rules siviiliprosessilain havaitaan käräjäoikeuksissa kun paikallinen menettelysäännöt valtio tai piiri ovat niitä seuraa piiri tuomioistuimissa.