Ero Jail ja pidätyskeskukseenJail vs pidätyskeskukseen

Yleisesti voidaan sanoa, että vankiloissa ovat pienempiä tilat, jotka yleensä kuuluu paikallisen (maakuntatasolla) viranomaiset vaikka on edelleen vankiloissa, jotka kuuluvat valtion ja liittovaltion valvontaa. Pidätyskeskukset, yleensä, ovat suuremmat tilat, jotka ovat usein alueellisia ja laajuudeltaan kansalliset tai kattavuutta.

Monet sanovat, että termi 'pidätyskeskuksen' on todella laaja nimi, joka koskee laitokseen tai Henkilötarkastusten rajoittuu. Mukaan BOP (Bureau of Prison, US), pidätyskeskukseen on paikka, jossa voit rajata henkilöt, jotka eivät ole vielä ilmoitettu vankeja vaan veloitetaan jotain. Nämä henkilöt eivät ole päteviä takuita. Kuitenkin, jos henkilö katsotaan uhkaavan muita ja jopa 'lento riski' tai joku, joka voi lentää pois vain paeta maksuja jätetty häntä vastaan, niin todennäköisesti hän pidetään vankeudessa sisällä pidätyskeskuksessa ennen vakaumus. Jails voidaan myös kuvata samalla tavalla.

Yhdysvalloissa, pidätyskeskuksista voi olla vankilaan, vankila, keskitysleiri, internointileireillä leiri ja monissa muissa paikoissa, joissa yksi tai ihmisryhmän uudelleen pidätetty. Nämä keskukset on luokiteltu maksimi, keski ja pienin pidätyskeskuksissa. Ilmeisesti suurin turvallisuus on paikka, jossa erittäin väkivaltainen rikolliset sijaitsevat kuin ne, jotka tuomitaan elinkautiseen vankeuteen. Medium turvallisuus pidätyskeskuksissa ovat niille, jotka 'll palvella keskialueen lauseita. Verrattuna maksimi, vangit täällä on vähemmän rikollista taustaa. Pienin pidätyskeskukseen, joka tunnetaan myös eräänlaisena työleirille, on tarkoitettu niille, jotka ovat loukanneet politiikka tai laki ensimmäistä kertaa. Tämä on paikka niille, joilla on lyhin lauseet. Inmates ovat paljon liberaali siinä mielessä, että ne voivat kiertää lakeus läheisyydessä vain vähän tai ei voimakkaita väliintuloa keskeltä 's turvahenkilöstön.

On olemassa monenlaisia ​​pidätyskeskuksissa. Jotkut ovat hyvin suuria siihen pisteeseen, että ne ovat jo todellisia laitokset. Ne voivat liittyä moniin subspecialty vankilat kuten nuorisovankiloihin ei-aikuisten rikoksentekijöitä, ICE (maahanmuutto- ja Customs Enforcement) pidätyskeskuksessa niille, jotka asuvat tai tulevat Yhdysvalloissa laittomasti ja (kiistanalainen) sotilaallinen pidätyskeskuksessa asuntojen vankien sodan kiinni vakoojia ja vastaavat.Yhteenvetona:

1. vankilassa on eräänlainen pidätyskeskukseen. Siten se on tarkempi termi verrattuna pidätyskeskukseen, joka kattaa vankiloissa ja leireillä mm.

2. Yleensä vankiloissa ovat yleensä pienempiä paikkoja synnytyksen verrattuna pidätyskeskuksissa.