Ero Oikeudellinen aktivismi ja oikeudellisen Restraint Oikeudellinen aktivismi vs Oikeudellinen Restraint

Oikeudellinen aktivismin ja oikeudellinen turvalaitteen ovat totta päinvastainen lähestymistapoja. Oikeudellinen aktivismin ja oikeuslaitoksen maltillisuutta, jotka ovat erittäin merkityksellisiä Yhdysvalloissa, jotka liittyvät oikeusjärjestelmän maan, ja he ovat tarkistaa vastaan ​​vilpillisestä käytöstä valtuuksia hallituksen tai perustuslaillinen elin.

Oikeudellinen aktivismia on perustuslain tulkinnasta puolustaa nykyajan arvot ja ehdot. Toisaalta, oikeus- turvalaitetta rajoittavat valtuuksia tuomareita lyömään laki.

Oikeudellisissa pidättyvyyttä, yhteisöjen tuomioistuin hyväksyy kaikki säädökset kongressin ja valtion lainsäätäjät elleivät ne rikkovat perustuslain maan. Oikeudellisissa pidättyvyyttä, tuomioistuimet yleensä lykätä tulkintoihin perustuslain kongressin tai muun perustuslaillinen elin.

Asiassa oikeudellisen aktivismia, tuomarit tulee käyttää valtaansa korjaamaan vääryyttä varsinkin kun toinen toimielimil- eivät toimi. Tämä tarkoittaa sitä, että oikeudellinen aktivismi on suuri merkitys muotoilussa sosiaalipolitiikkaan tämmöisissä oikeuksien suojelu yksilön, kansalaisoikeudet, julkisen moraalin ja poliittisia epäoikeudenmukaisuutta.Oikeudellinen maltillisuutta ja oikeudellisen aktivismin eri tavoitteet. Oikeudellinen turvalaitteen auttaa säilyttämään tasapainon joukossa kolme hallinnonalat; oikeuslaitos, Executive, ja lainsäädännöllisiä. Tällöin tuomarit ja tuomioistuimen kannustaa tarkistamalla voimassa olevan lain sijaan muuttamalla nykyisiä lakia. Kun puhutaan tavoitteista tai valtuudet oikeudellisen aktivismia, se antaa valtuudet kumota tiettyjä tekoja tai tuomioihin. Esimerkiksi korkeimman oikeuden tai hovioikeudessa voi kääntää joitakin aikaisempia päätöksiä, jos he olivat viallisia. Tämä oikeuslaitos toimii myös valvonnan ja tasapainon ja estää kolmesta osasta hallituksen; oikeuslaitos, toimeenpano- ja lainsäädäntövalta tulemasta voimakas.

Yhteenveto:

1. Oikeudellinen aktivismia on perustuslain tulkinnasta puolustaa nykyajan arvot ja ehdot. Oikeudellinen turvalaitetta rajoittavat valtuuksia tuomareita lyömään laki.
2. oikeuslaitoksen pidättyvyyttä, yhteisöjen tuomioistuin hyväksyy kaikki säädökset kongressin ja valtion lainsäätäjät elleivät ne rikkovat perustuslain maan.
3. asiassa oikeudellisen aktivismia, tuomarit tulee käyttää valtaansa korjaamaan vääryyttä varsinkin kun toinen toimielimil- eivät toimi.
4. Oikeudellinen aktivismi on suuri merkitys muotoilussa sosiaalipolitiikkaan tämmöisissä oikeuksien suojelu yksilön, kansalaisoikeudet, julkisen moraalin ja poliittisia epäoikeudenmukaisuutta.