Ero Paralegal ja lakimiesParalegal vs lakimies

Asianajajat ja paralegals työskentelee samaa ammattia, mutta heidän tehtäviinsä, velvollisuudet, oikeudet ja valmiudet toimia järjestelmässä ovat hyvin erilaisia. He työskentelevät 'LAW.'

Asianajaja on henkilö, joka harjoittaa lakia ja on oikeudenkäyntiasiamiehen, ja neuvoa joka on tutkinut lakia. Laki voidaan kuvata järjestelmän toteuttaa ja sääntöjä, jotka maan hallituksen tai yhteiskunnan säilyttämiseksi sosiaalista ja poliittista vakautta ja rangaista tai korjaa mahdolliset virheet tekoja toimittamalla oikeuteen. Asianajaja on erilaisia ​​velvollisuuksia, ja ne vaihtuvat kohti lainkäyttöalueella. Asianajajat soveltaa tietoa ja teorioita lain käytännön olosuhteissa taas paralegals, joka on pohjimmiltaan termi Yhdysvalloissa, ovat ihmisiä, jotka avustavat asianajajat ja auttaa heitä heidän laillista työtä. Maissa, kuten Kanadassa, niillä on erilaisia ​​muita toimintoja ja on lupa ja voi edustaa asiakkaita tuomioistuimissa kuin maakunnan tuomioistuimissa.

Ero toiminta asianajajien ja paralegals on, että asianajajat voivat antaa oikeudellisia neuvoja; ne voivat asettaa maksun niiden kuulemista; ne voivat esiintyä tuomioistuimessa avustajana, ja ne voivat allekirjoittaa oikeudenkäyntiasiakirjat ja vaatimusten mukaisesti. Asianajajat analysoida, harkitse, ja strategioita tapauksessa mutta avustavana ei saa suorittaa mitään näistä toiminnoista. Ne ovat vastuussa kaikki johtuvien vaatimusten analysointi, kun otetaan huomioon, ja strategizing. Paralegals on tarkoitus käsitellä vastuuta kuin tutkimiseen tapauksessa ja muiden asiakirjojen ja oikeuskirjallisuudessa asianajajan he työskentelevät.Koulutuksen lakimiesten ja paralegals on myös hyvin erilainen. Asianajajat ovat enemmän muodollista, pidempi ja kehittyneempiä koulutuksen lakia kuin paralegals. Ne täytyy mennä lukemaan lakia ja siirtää Bar tentti ennen harjoitellaan lain, mutta paralegal ei tarvitse käydä läpi tällaisen laajan tutkimuksen oikeuden vaikka heillä on täydellinen tieteellistä koulutusta erikoistuneissa. Ne ovat ammatillisesti pystyy käsittelemään ja määräajat tuomioistuinkäsittelyn sopimuksia, todisteet, eivätkä lähes kaikki tutkimustyön vaatima asianajajan tekemään asian.
Vastuu ja toiminta paralegals on erilainen eri maissa. Vuonna GB niitä pidetään ei-lakimiehet, jotka kykenevät tekemään laillista työtä. Emme ole johdonmukaisia ​​työnkuvaan kansainvälisesti.

Yhteenveto:

1. Asianajajan on henkilö, joka harjoittaa lakia ja on oikeudenkäyntiasiamiehen, ja neuvoa joka on tutkinut lakia; avustavana voi harjoittaa lakia vaan toimii asianajajan ja vastaa tutkii asian ja muiden asiakirjojen ja oikeuskirjallisuudessa asianajajan he työskentelevät.
2. Asianajaja on mennä oikeustieteelliseen ja siirtää Bar tentti; paralegals on erikoistunut tietenkin, mutta ei tarvitse mennä laaja laki määrin.