Ero Prison ja Correctional FacilityPrison Vs Correctional Facility

Monet ihmettelevät, jos vankila ja pakkolaitoksen on yksi ja sama. Tämän seurauksena ihmiset käyttävät näitä kahta nimitystä käytetään erotuksetta tietämättä, jos ne ovat todella puhuvat täsmälleen sama asia.

Pakkolaitoksen voi koskea vankiloihin, vankiloissa tai muita keskuksia, jotka toimivat paikka vankeus hallitus. Sen ensisijaisena tavoitteena on rajoittaa tai ainakin kunnostamaan, vankeja. Nämä tilat luokitellaan tyypin vankeja majoitettu. Ei-sarja vangit, ne voidaan pysäytetty vähintään pakkolaitoksen. Sillä graver tyyppi vankien, ne voidaan sijoittaa väliaineessa vankeinhoidon kun maksimaalisen turvallisuuden laitos on vain niille vangeille, jotka ovat erittäin tappavia ja sarjanumero.

Sisällä nämä tilat, vangit voivat tehdä paljon asioita, mukaan lukien osallistuminen ohjelmiin sekä ammatillisen ja koulutus. Vankilat ovat ehtojen erityisten valtion tai liittovaltion lakeja. Yhdysvalloissa esimerkiksi tietyt elintason asetetaan vangit koska se haluaa säilyttää joitakin heidän oikeuksistaan ​​ja tekee heistä asuvat inhimillisempää laitokseen.

Vankilat ovat samanlaisia ​​vankilat, koska nämä keskukset ovat myös säännellään liittovaltion ja osavaltioiden lait. Vankila on vain yksi useista alatyypeistä on pakkolaitoksen per US määritelmä. Mutta toisin kuin muissa keskuksissa, kuten vankiloissa ovat pitkän aikavälin säilöön. On myös monia erilaisia ​​vankilassa tyyppejä, jotka palvelevat eri tarkoituksia. Vangit sijoitetaan tietyntyyppistä vankilan perusteella turvallisuusriski ne aiheuttavat sekä heidän tarpeisiinsa samoin.Vankilat voi olla pitkä valikoima mukavuuksia, kuten jaloittelualueille, luokkahuoneissa ja jopa paikka jumalanpalveluksessa. Normaalisti vangit erillisiä siten, että ryppäät rikoksentekijöitä luonteen perusteella heidän rikoksistaan, turvallisuussyistä tietenkin. Kaksi tai useampi vangit voivat jakaa saman vankilaselliin että 'siksi vanginvartijat on seurattava kaikkien pidätettyjen tarkasti tietää, jos ongelmia on jo nousussa vai ei.

Kaiken kaikkiaan Vankilat ovat yleensä samat. Vaikka molemmat katsotaan olevan osa suurempaa rikosoikeudellisen järjestelmän kansakunnan, he silti eroavat hieman, koska,

*