Ero UCC ja TapaoikeusUCC vs Tapaoikeus

Yhteinen Law ja UCC tai Uniform Commercial Code ovat lakeja, jotka liittyvät Yhdistyneiden Tilastot Amerikan. UCC pääasiassa julkaistiin yhdenmukaistaa lainsäädäntöä kaikissa 50 osavaltiossa Yhdysvalloissa. Yksi voi törmännyt monia eroja näiden kahden lain.

Common Law käsittelee lähinnä kiinteistö-, palvelu, vakuutukset, aineettomien hyödykkeiden ja työsopimuksia. Toisaalta, UCC koskee lähinnä tavaroiden myyntiä ja arvopapereita.

Yhteisessä laissa, jos tehdään muutoksia se johtaisi hylkäämiseen tai vastatarjouksena tarjouksen. UCC, pieniä muutoksia ei ole mitään vaikutusta ja alkuperäinen tarjous ei saa peruutettu.

Kun yhteinen laki ei salli peruuttaminen Optiosopimusten, tekemät tarjoukset yrityksen on peruuttamaton, kun kauppa on tehtävä kirjallisesti UCC. Vaikka sopimusten yhteisiä laissa voidaan muuttaa vain lisäkauppahinnan, sitä voidaan muokata ilman erillistä vastiketta UCC.

Vuonna kannalta myös, on ero common law ja UCC. Common law termit sisältävät määrän, hinnan, suorituskyky aika, työn luonteen ja identiteetin tarjota. Toisaalta, määrä on pääpaino termin UCC.

Kun vanhentuminen neljä kuusi vuotta Common Law, se on neljä vuotta UCC.

Sopimus yhteisessä Law päästetään pelkästään mahdottomuus kuten hulluuden / kuolema asianosaisille tai tuhoutumisen aihe. Päinvastoin, sopimus purkautuu kohti UCC pelkästään mahdottomuus.Kun privity Sopimuksen tarvitaan haastaa kohti yhteistä lakia, sen ei tarvitse kohti UCC. Lisäksi yhteisessä laki ei salli rankaisevia vahingonkorvauksia kyseessä on petos. Kuten kohti UCC, bona fide ostaja saa hyvän otsikko tapauksessa petosten torjumiseksi.

Yhteenveto

1. Yhteisen lailla, jos tehdään muutoksia se johtaisi hylkäämiseen tai vastatarjouksena tarjouksen. UCC, pieniä muutoksia ei ole mitään vaikutusta ja alkuperäinen tarjous ei saa peruutettu.

2. Common Law termit sisältävät määrän, hinnan, suorituskyky aika, työn luonteen ja identiteetin tarjota. Toisaalta, määrä on pääpaino termin UCC.

3. Kun yhteiseen laki ei salli peruuttaminen Optiosopimusten, tekemät tarjoukset yrityksen on peruuttamaton, jos kauppa on tehtävä kirjallisesti UCC.