Ero Ehkäisevä ja kostonEhkäisevä Vs Retribution

Ehkäisevä ja Retribution on kaksi hyvin kiistanalainen käsitteitä tutkimuksessa lakia. Erityisesti aihe rangaistuksen, nämä käsitteet ovat vain kaksi viidestä syystä yhden rangaistaan. Sinänsä sekä pelotteena ja koston ovat yksittäiset teorioita, joiden ajatukset ovat jatkuvasti keskustellaan joko erityisen hyvä tai huono. Esimerkiksi kuolemanrangaistus tai sääntelyä kuolemanrangaistuksen, kaksi yleisimpiä kysymyksiä ovat 'Onko rangaistuksen kuoleman estää rikoksen?' tai 'Pitäisikö kuolemanrangaistuksen hyväksyttävä kostoa?'

Määritelmän mukaan ehkäisevä on jotain, joka pysäyttää jotain tai joku tekemästä teosta (yleensä huono laki). Retribution, toisaalta, on tarkoituksella asiakkuutta kipu, onnettomuutta tai epämukavuutta tekijä tyydyttää sadistinen luonne (tehdä sinusta tuntuu hyvältä). Tätä ei pidä tulkita väärin rangaistus sinänsä.

Määräämällä menetelmällä tai keino pelotteena, rikoksentekijä on varoitetaan tehdä toisen rikoksen samanlaisten tai samankaltaisten luonne (uudelleen) tai muuten hän joutuu kokemaan saman rangaistuksen antanut hänelle ennen. Myös ehkäisevän vaikutuksen voidaan myös käyttää keinona esimerkkiä muille, jotka ovat mahdollisille tai pian-to-be rikollisia siten, että ne voidaan varoittaa syyllistymästä samantapaisesta rikoksesta. Yhdellä silmäyksellä, varoittavan (syynä rangaistus) näyttää olevan erittäin ankara periaate.Retribution, joka tunnetaan myös nimellä rangaistustarpeeseen, on yksinkertaisesti 'saada jopa' rikoksentekijälle. Vain nähdä tai tietäen, että rikoksentekijä kärsii pidetään hyvänä. Vaikka tämä on harjoitettu monissa maissa ympäri maailmaa vuosisatojen ajan jo useat asiantuntijat (erityisesti utilitarians jotka uskovat, että kaikki keinot rangaistus on paha) epäillä sen todellista hyötyä. He sanovat, että rangaistus on vain siirtää vastuun toteuttamiseksi teko saada jopa (kosto) uhrin valtiolle.

Kuitenkin muut ihmiset uskovat, että ajatus rangaistuksen tulisi keskittyä yksi on annettu rangaistus, joka on kuollut uhri (jos murha) eikä perheenjäsenten uhrin. Retribution on aivan kuin sanoisi kuuluisan lauseen 'silmä silmästä, hammas hampaasta!' Rikollinen sidottu, kärsimystä yhteiskuntaan siten hänen on saatava kärsii yhteiskunnassa.