Ero Elatusapu ja puolison tukiElatusmaksut vs puolison tuki

Elatusmaksut ja puolison tuki ovat yksi ja sama. Molemmat sanat viittaavat sama asia. Elatusmaksut ja puolison tuki on maksun annettu puolisolle korvauksena puolisolle 'panos kotiin tai kehittämistä varten puolison' uran tai annetaan kuroa taloudelliset ongelmat muiden.

Yksi ei voi törmännyt mitään eroa elatusapu ja puolison tuki. Joissakin paikoissa, elatusapu käytetään ja joissakin muissa paikoissa aviopuolison tuki käytetään.

Elatusmaksut voidaan kutsua tyyppi aviopuolison tuki. Elatusmaksut on yleinen termi, jota käytetään nyt sen sijaan puolison tuki. Aiemmin puolison tuki käytettiin hyvin yleisesti. Tuomioistuin palkinnot elatusapu tai puolison tuki, jonka tavoitteena on ylläpitää elintasoa, että molemmat puolisot käytetään on avioliiton aikana.

Elatusmaksut tai puolison tuki on pääosin jaettu neljään haaraan. Ne ovat tilapäisiä elatusmaksut, kuntouttava elatusapu, pysyvä elatusapu ja korvaus elatusmaksut. Tilapäinen elatusapu annetaan puoliso ennen kahden saa erottaa. Kuntouttava Elatusapu on yksi, joka on annettu vähäisemmässä ansaintajakson puoliso till yhden tulee omavarainen. Pysyvä elatusapu annetaan myös vähemmässä ansaintajak- puolison kuolemaan asti joko yksi heistä tai kunnes avioituessa uudelleen elatusapu vastaanottaja. Korvaus elatusapu annetaan korvausta kuluista puoliso aikana avioliiton.

Puhuttaessa elatusapu ja puolison tuki, se vaihtelee alueittain. Elatusapu ja puolison tuki lakien tietyn maa ei voi olla muodissa muussa maassa.

Elatusmaksut on termi, joka on peräisin latina alimonia, mikä tarkoittaa ravintoa vakuuttaa vaimo 's majoitus, vaatteet, ruokaa ja muita välttämättömyystarvikkeita erottamisen jälkeen.Yhteenveto

1. Elatusapu ja puolison tuki ovat yksi ja sama.

2. elatusapu on yleinen termi, jota käytetään nyt sen sijaan puolison tuki. Aiemmin puolison tuki käytettiin hyvin yleisesti.

3. Elatusapu ja puolison tuki on maksun annettu puolisolle korvauksena puolisolle 'panos kotiin tai kehittämistä varten puolison' uran tai annetaan kuroa taloudelliset ongelmat muiden.

4. Elatusapu ja puolison tuki lakien tietyn maa ei voi olla muodissa muussa maassa.