Ero Living Trust ja WillLiving Trust vs Will

Elävä luottamus ja halu ovat oikeudellisia asiakirjoja. Välillä on eroja elävän luottamuksen ja tahtoa. Molemmat asiakirjat ovat yhtä tärkeitä. Ne käsittelevät tahtoasi oman kiinteistöjen ja muun omaisuuden. Jos kukaan kykene huolehtimaan yhden 's Estate sairauden tai kuoleman, nämä oikeudelliset asiakirjat auttavat tarjoamaan vaihtoehtoja.
On aina suositeltavaa, että ihmisellä tulisi olla molempia asiakirjoja; vain yksi ei riitä. Niitä voidaan laatia henkilö itse tai asianajaja voi valmistaa näitä oikeudellisia asiakirjoja maksua. Valinta, onko palkata asianajajan tai ei, riippuu komplikaatioita mukana yksi 's Estate ja rahamäärät. Palkkaaminen pätevä asianajaja on aina parempi.
Tahtoa
Testamentti ohjaa kuinka yksi 's kiinteistöjen ja omaisuus ovat jaettavaksi kuoleman jälkeen. Sillä tarkoitetaan huoltajien lasten kuolemasta tai työkyvyttömyyden huolehtimaan heistä. Se edellyttää probate menettelyssä. Tuomioistuin voi kestää jonkin aikaa, jos on erimielisyyttä ja nimittää automaattinen tuomioistuinten valvonnasta, jos on riita. sitä voidaan valmistaa asianajajan tai yksin. on tulee tutustumispakkauksesta joka auttaa laatimaan tahtoa oman. sitä ei voi muuttaa sen jälkeen, kun se on kirjoitettu. kun yksi ' kuoleman tahdon tulee julkista tietoa.
Living Trust
Elävä luottamus voidaan muuttaa tai muutetaan aina tarvittaessa. Vuonna elävä luottaa ei probate menettelyssä. Omaisuus menee suoraan perillisille. Riitatapauksessa, mikään tuomioistuin valvontaa vaaditaan siis vähentämällä odotusaika ennen omaisuutta jaetaan. Trust pysyvät luottamuksellisina. Kaikki menettelyn pysyvät yksityisinä, ja riidat voidaan laatia yksityisesti. Se on kallis valmistaa, hallita ja rahoittaa luottamus pätevä asianajajat ovat velvollisia laatimaan luottamusta. Mutta myöhemmin säästetään vältetään valtion tuomioistuimessa probate menettelyssä.

Yhteenveto:

1. Elävä luottamus ei ole menettelyn kohteena probate. Kun on out-of-valtion omaisuutta, elävä luottamus auttaa välttämään kustannuksia muiden valtion menettelyissä. Vastatakseen luotonantajan riitoja, ei ole automaattista tuomioistuimen valvonnassa. Luottamus on edelleen yksityinen.

2. tahto edellyttää probate menettelyssä. Out-of-valtion omaisuutta, probate menettely tällaisessa tilassa tarvitaan myös, mikä se maksaa enemmän. Riitoja, automaattinen tuomioistuin valvonta on järjestetty. Testamentti tulee julkista tietoa kuoleman jälkeen.

3. Kunnes henkilö voi ja haluaa, elävä luottamus antaa hänelle hallita hänen Trust omaisuutta. Kun yksi ei enää pysty tai halua, Trust tarjoaa seuraaja edunvalvoja varojen hoitaminen.4. tahtoa, varat on hallittava kanssa valtakirjan.

5. Living luottaa maksaa enemmän hallinnassa, valmisteluun, ja rahoitusta, mutta ne säästävät probate kustannuksia edellyttäen kaikki varat hoidetaan luottamus.

6. A maksaa vähemmän valmistelussa, mutta probate kustannukset voivat olla merkittäviä.