Ero yleiset ja yksityiset LawJulkinen vs yksityinen Law

Legal ehdot voivat vaikuttavat monimutkaisilta yhteisiin yksilöitä, minkä vuoksi sekaannus yleensä tapahtuu oikeudellisten menettelyjen. Jos haluat syvempää ymmärrystä perusasiat koskien oikeudellisten menettelyjen, meidän katsomaan ero kahden termejä: Yksityiset laki ja julkisoikeudellisia. Milloin laki katsotaan julkinen tai yksityinen? Lue selvittää.

Julkinen laki on teoria säätelevän lain välistä suhdetta valtion ja yksilön, joka pidetään joko yritys tai kansalainen. Julkisoikeudellinen kattaa kolme osa-alueet: perustuslaillinen, hallinto- ja rikosoikeus.

C Perustuslakivaliokunta kattaa eri haarojen valtion: Executive, lainsäädännöllisiä ja oikeuslaitos.

C Hallinnolliset Laki säätelee kansainvälisen kaupan, valmistus, saastuminen, verotus ja vastaavat.

C Rikosoikeus kyse valtion määrätä seuraamuksia henkilöille tai yrityksille saavuttamiseksi oikeus- ja yhteiskuntajärjestystä.

Yksityisoikeudellinen tunnetaan myös siviilioikeus. Siihen liittyy yksilöiden välisiin tai yksityiset suhteet kansalaisten ja yritysten. Se kattaa velvoiteoikeudessa ja lain vahingonkorvauksia, joka määritellään seuraavasti: Ensinnäkin laki velvollisuus järjestää ja sääntelee oikeudellisten yksilöiden välisiin suhteisiin sopimuksen mukaisesti. Toiseksi lain Oikeudenloukkaukset käsitellään ja korjaustoimenpiteitä kysymyksiä siviili vääryyksiä, ei johtuvat sopimusvelvoitteet.Julkisoikeudellinen yksinkertaisesti erottaa yksityisoikeudelliset kuin laki liittyy valtion. Yksityisoikeudellinen on yksityinen lasku säädetty laiksi. Sen kohteena yksityishenkilöitä tai yrityksiä, toisin julkisoikeudellisia, joka on laajempi, ja se vaikuttaa yleisö.

Yhteenveto:

1. Julkisen lakia yksilön, kansalaisen tai yhteisö, ja valtion, ja yksityisen laki koskee henkilöitä.

2. Julkinen laki käsitellään enemmän laajuutta, kun taas yksityisoikeudellinen käsittelee tarkempi laajuus.