Ero Lisenssi ja LeaseLisenssi vs Lease

Käsite vuokrasopimuksen ja lupa voi olla melko sekava joillekin. Määritelmän mukaan vuokrasopimuksen väliaikaisesti antaa oikeuden tiettyyn ominaisuuteen tietylle termille kun lupa antaa joku oikeus suorittaa tai tehdä jotain ominaisuus, joka ei alun perin ole sallittu kielletty, jollei tällaista lisenssiä. Ensimmäinen on se, joka luo tunteen kiinnostusta myöntäjän 's ominaisuus taas jälkimmäinen vain antaa asianmukaisesti lupaa käyttö omaisuus niin siellä' s mitään kiinnostusta mainitun ominaisuuden. Lisäksi mukaan Intian rasite lain (Sec. 52) lisenssin voi antaa oikeutta paitsi yksi henkilö, mutta myös joukko yksilöitä.

Perustuu siirto Property Act (Sec. 105), vuokrasopimus mahdollistaa vuokraaja nauttia kiinteän kunnolla vuokranantajan. Sopimus voidaan suoran tai epäsuoran ja voi nauttia pisimpään sallitun perustuu lupauksen, maksettu hinta, tai palvelua, joka on suoritettu aika ajoin tai joissakin tietyissä olosuhteissa kuin luovuttaja, joka on hyväksynyt sopimuksen ehtoja .

Jos se 's joko vuokra- tai lisenssin, olisi tehtävä täytäntöönpanokelpoinen kirjallisesti aivan erityisesti jos sopimus on pidempi kuin yksi vuosi. Muunlaiset lisenssejä lyhyen aikavälin kuin jos kyseessä on suulliset sopimukset tehden helposti peruutettavissa toimiluvan antaja 'tahdosta. Hyvä esimerkki on, kun antaa 'suullinen lupa' ystäväsi että hän voi harjoitella moottoripyörä omassa ajotieltä, mutta sitten kun tunnin sanoit (jostain syystä) 'Pidä kädet pois minun omaisuutta!'
Vuonna kiinteistöalan, toinen esimerkki ymmärtää ero näiden kahden välillä on tämän C kun myöntänyt vuokraoikeuden varten asunto yksikkö, voit miehittää että yksikkö niin paljon aikaa kuin haluat, kuin jos itse omista sitä riippuen sovittujen termien te vuokralainen (kuten vuokralleottajana) ja omistajan (kuten vuokranantajan). Nyt, jos myönnetään lupa käyttää uima tuon taloyhtiöiden monimutkainen, niin olet saanut luvan käyttää uima-allas, mutta ei voi sulkea pois muita aivan erityisesti, jos ne myös ovat saaneet luvan tai oikeuden käyttää palvelua (ei yksin).Yhteenveto:

1. Siirrä kiinnostava puuttuu puhdas lisenssisopimuksen toisin kuin vuokrasopimuksiin.
2. Lupa voidaan helposti peruuttaa toisin kuin vuokrasopimuksen.
3. Vuokrasopimus antaa vuokraaja oikeus pitää hallussaan ominaisuuden yksinomaan kun lisenssi myöntää sinulle oikeuden käyttö omaisuuden (ei-yksinomaisen) koska sen laillisen omistusoikeuden edelleen alkuperäisen lisenssinantajan.