Ero Diversion ja Ohjattua ReleaseDiversion vs valvottu vapautuminen

Muualle, täysin tunnettu ohjautumisesta ohjelma, on ohjelma hallinnoi yksi tai useampi seuraavista viranomaiset: tuomioistuin, poliisilaitos, piirisyyttäjä 'toimistossa, ja muiden ulkoisten virastojen. Tämä ohjelma on suunniteltu siten, että estetään määrääminen syytteeseen henkilöä. Tämä suojaa yksittäisen tekemällä hänestä välttää mahdollinen rikosrekisteri.

Tämä ohjelma on useita etuja. Ensinnäkin se de-korostaa tuomioistuin, poliisi ja koeajan toimistoissa. Toiseksi sanotaan antaa parempia tuloksia, verrattuna tapauksiin, jotka etsivät suoraa osuutta tuomioistuimessa. Lopuksi se ehkäisee myös syyllinen alkaen vainotaan. Hän tarvitsee vain vaatimusten valtuuttanut kulkeutumisen ohjelma. Vaatimukset voi olla mikä tahansa seuraavista:

1. Antaa palauttamista niille, jotka tulivat uhrien rikoksentekijän.
2. Saatetaan lyhyt mutta kattava koulutus vaatimus, joka on suunniteltu estämään rikoksentekijän pidättäytymään tulevista rikoksista.
3. tärkeä rooli yhdyskuntapalveluun tai yhteisön työtä.
4. Sosiaalinen välttäminen, erityisesti ne henkilöt tai toimintoja, jotka voivat kipinä esiintyminen toisen rikoksen.

Diversion ohjelmia on myös ollut suuri rooli hallinnassa nuorten rikoksentekijöiden. Sen sijaan, että säilöön alaikäisiä loukkaantunut lakia tai ovat aiheuttaneet ongelmia muita ihmisiä vastaan, ne alistetaan sitten eräänlaista kuntoutuksen koska tämä nähdään tarjota parempia tuloksia verrattuna niiden pakottamista ankarampia nuoriso-oikeuteen.

Kun rikoksentekijä on suorittanut vaatimukset ohjelman, maksut voidaan kevennetty tai jopa laskenut. Täydellinen vastakohta tapahtuu, jos rikoksentekijä ei täytä mainittuja vaatimuksia.Toisaalta, valvottu vapautuminen (tunnettiin parole) on erilaisia ​​merkityksiä eri puolilla eri oikeusjärjestelmien ympäri maailmaa. Mutta yleensä se on käytännössä sama. Kun yksi on ehdonalaisessa, tämä tarkoittaa, että hän on alle valvottu vapautuminen. Hän vapautui vankilasta ennen suorittaa kokonaisuudessaan rangaistuksensa. Se eroaa niistä, jotka olivat etsineet armahdusta, sillä parolees voidaan vielä tuoda takaisin vankilaan jos koskaan he rikkovat jotakin asetusten valtuutetun niiden ehdonalaiseen selvitys.

Yksi voi joutua valvottua vapauttamista, jos hän on kuuliainen oleskelun aikana vankilassa. Esimerkkinä kun vanki etäännyttää itsensä huumeista, alkoholista, väkivaltaa ja suorittaa muita hyviä tekoja, kun edelleen vangittuina. Kuitenkin US Federal System, vastaajaa voidaan sijoittaa valvottuun vapauttaa vasta palvelee hänen täydellinen vankeustuomio, mikä erottaa sen merkitys tavallisesta ehdonalaiseen.

Yhteenveto

1. soitonsiirto on ohjelma antaa rikoksentekijöitä lain jotta estetään rikossyytteeseen tai estää vastaanottaa rikosrekisteri.