Ero Abduction ja kidnappausAbduction Vs kidnappaus

Sieppaukset ja sieppaus maallikon 'määritelmä on vain kaksi vaihdettavaa ja vastaavat termit liittyvät samaan teon tai rikoksen. On kuitenkin olemassa paljon sekaannuksia ympäröivä kaksi termiä sillä, miten kukin käytetään suhteen erillisiä yksittäisiä lainkäyttöalueilla ympäri maailman.

Vuonna Englanti laajuus ja Wales, sieppaus voi tarkoittaa poisottaminen lapsen kanssa jälkimmäisen 'suostumuksella myös ilman suostumusta, tietoa tai lupaa lapsen' vanhemmat. Lisäksi, jos lapsi on alle 16-vuotias teko luokitellaan muotona lapsikaappauksen. Muissa maissa tämä ikä raja voidaan laskea tai nostaa.

Sieppauksen voi viitata myös ottaa pois alaikäisen ilman hänen tahtoaan. Tämä tarkoittaa, että kolmas osapuoli voi sen olla lähiomainen tai täysin vieras doesnt 't rikoksen, jos hän vie lapsen kanssa jälkimmäisen' lupaa ja ilman hänen emo 'tietämättä. On vielä viittaavia sieppauksen kun vanhemmat ottavat lapsen jonnekin vastoin hänen tahtoaan.

Toiset väittävät, että ero näiden kahden välillä on tarkoitus. Kun joku vastoin hänen tahtoaan ilman tehdä tunnetuksi tarkoitusta kaappaaja tai vain kunnes uhri on otettu talteen kuvataan sieppauksesta. Kaappaaja ylläpitää alasävy profiilin ja voi jopa pitää uhrin salainen vankeudessa.

Ihmisryöstö, päinvastoin, ovat taipuvaisia ​​rahapolitiikan tavoitteisiin. Sieppaaja ottaa myös joku vastoin hänen tahtoaan ja pitää uhrin panttivangiksi. Uhri on yksi osatekijä neuvotteluvaraa, neuvottelu, ja tai lunnaat. Siten todellinen intension sieppauksesta joku lähes aina paljasti heti sieppauksen jälkeen tapahtuman.Mukaan muilla lainkäyttöalueilla kuten yhteisöjen Orissan (valtion Intiassa), High Court nimenomaan määrittelee sieppauksen poisottaminen alaikäisen ja on vastoin uhrin 's tulee. Kääntäen, sieppaus on poisottaminen henkilön ( ei ole mainittu, jos alaikäinen tai aikuinen), jossa uhri on pakko tai indusoi vilpillisesti mennä kaappaaja. Siksi on turvallista sanoa, että sieppaus voi viitata joko pieniä tai suuria uhreja.

Mitä tulee rangaistus (vielä lain Orissan), sieppaus on hyvin rangaistavaa taas sieppaus ei ole rangaistavaa, jos perimmäinen tarkoitus tai tavoite kaappaaja selviävät. Juuri tähän tarkoitukseen missä vakavuuden rangaistus riippuu.

Tänään, kidnappaus ja sieppauksesta eivät että rajoitu ikä uhri. Joko lapsi tai aikuinen voi siepattu tai kaapattu. Siten molempia termejä voidaan käyttää kuvaamaan kummassakaan tapauksessa.

1. sieppaus, tavoitteena kaappaaja ei ole, että tiedossa toisin tavoite sieppaaja joka asettaa hänen vaatimukset sieppauksen jälkeen. Kidnappaus on myös taipuvainen raha voittoja sieppaaja (s).