Ero Canon 5D ja Canon 7DCanon 5D vs Canon 7D

5D yhdessä 7D, on korkean tason DSLR kamera, joka pystyy palvelemaan tarpeisiin jopa ammattikuvaajat. Molemmat kamerat pakata paljon ominaisuuksia paketti, joka on pienempi ja kevyempi kuin ammatillisen tason kameroita. Erot kahden alkajaisiksi päätöslauselmien niiden anturit. 5D, ollen paljon vanhempi kahden, on pienempi resoluutio 13 megapikseliä, kun taas uudempi 7D urheilu 18 megapikselin kenno. Näyttö on 7D on myös hieman suurempi kuin 5D puoli tuumaa.

Todennäköisesti merkittävin ero näiden kahden kameran on kuva, prosessori, joka on asennettu kuhunkin. 5D on varustettu DIGIC 2 prosessorin kun 7D on varustettu kahdella DIGIC 4 prosessoria. Koska DIGIC 4 on kaksi askelta edellä DIGIC 2, että pitäisi olla osoitus siitä, kuinka paljon parempi 7D on. Ottaa kaksi DIGIC 4 prosessoria, 7D on paljon nopeampi kannalta käsittelystä kuvien että otat.

Nopeus kuvan jalostajien 7D on selvästi ilmi kuvattaessa jatkuvasti. 7D voi kestää jopa 8 kuvaa sekunnissa sen maksimi resoluutio. Toisaalta, 5D voi johtaa ainoastaan ​​ampua suhteellisen vaivaiset 3 kuvaa sekunnissa. 7D pystyy myös hyödyntämään nopeimmin muistikortteja kirjoittaen dataa.

Ominaisuus, joka oli ainutlaatuinen 7D kun se julkaistiin on integroitu Speedlite-lähetin. Tämä mahdollistaa sen, että 7D ohjata ulkoista Speedlite-ilman lisälaitteen. 5D ei ole tätä ominaisuutta ja ulkoisen valaistuksen ohjaus on saatu käyttöön ulkopuolelta.

Kaiken 7D on paljon parempi kamera verrattuna vanhempiin 5D. Mutta 5D on edelleen melko kunnollinen kamera orastava ammattilaisille.

Yhteenveto:1. 5D on anturi 13. megapikselin taas 7D on resoluutio on 18 megapikseliä

2. 5D LCD-näyttö on 2. 5 tuumaa lävistäjä kun taas 7D on 3 tuumaa

3. 5D voimanlähteenä on DIGIC 2 prosessorin kun 7D voimanlähteenä dual DIGIC 4 prosessorit

4. 5D ISO alue on pienempi kuin 7D 's

5. 5D kuvaa jatkuvasti 3 kuvaa sekunnissa, kun 7D voi tehdä saman klo 8 kuvaa sekunnissa