Ero CDR ja CDRWCDR vs CDRW

CDRW ja CDRW kaksi CD-levyt, joiden avulla käyttäjä voi tallentaa tietoa niistä. Ensi silmäyksellä, et 'd ahtaalle tunnistaa toisistaan ​​ilman erottuva kirjoitus yläsivulla. Suurin ero näiden kahden välillä on hyötykäyttöä kuin CDR voidaan tallentaa vain kerran, vaikka et' t on kirjoittaa koko levyn kerralla. Kun se on täynnä, voit vain lukea tietoja siitä. Toisaalta, CDRW on uudelleenkirjoitettava. Tämä tarkoittaa, että voit poistaa tallennetut tiedot siitä ja kirjoittaa uusia tietoja milloin haluat. Tämä lisää käyttökelpoista elinikää levyn laajasti kuin voit säilyttää uudelleenkäyttöä levyn.

CDRW saavuttaa tämän käyttämällä tiettyjä metalleja tietojen tallentamiseen sijaan väriaine, kuten CDR. Tila metallisen materiaalia voidaan muuttaa, kun että väriaine, kerran aktivoitu, voi enää muuttaa takaisin. CDRW edellyttää parempaa laser vaikka verrattuna CDR.

Suurin etu CDR on yhteensopiva vanhempien CD-ROM. Koska ero materiaalin kanssa CDRW, jotkut vanhemmat asemat ja soittimet, kuten discmans ja stereot, saattavat epäonnistua tunnistaa ja lukea tietoja tallennetaan CDRW. Uudemmat mallit voidaan lukea sekä CDR ja CDRW, mutta niille isompien laitteisto, CDR on turvallisempi veto.Lopuksi, kustannukset kahden väliaineen eivät ole samoja. Kuten odotettua, monipuolisempi CDRW levy on arvokkaampi kuin CDRW levylle. Mutta ellet ostaa niitä satoja tai tuhansia, hintaeroa ei pitäisi olla suuri ongelma kuin molemmat melko halpaa.

Datan siirtämiseksi, CDRW on paras, kun CDR on kustannustehokkaampaa pitkäaikaiseen varmuuskopiointiin. Mutta tänään, nämä kaksi ovat käyneet tarpeettomiksi uudempia ja parempia vaihtoehtoja. DVDR toimii aivan kuten CDR mutta kapasiteetti jopa 8 kertaa enemmän. DVDRW on myös paljon enemmän kapasiteettia kuin CDRW ja muistitikku on helpompi vaihtoehto nopeaa ja helppoa siirtäminen tiedostoja tietokoneelta toiselle.

Yhteenveto:
CDR voidaan tallentaa vain kerran, kun CDRW voidaan käyttää uudelleen uudelleen ja uudelleen
CDR käyttää väriaine taas CDRW käyttää eri metalleja
CDR on yhteensopiva muiden pelaajien kun CDRW on vähemmän