Ero terapeutti ja psykologiTerapeutti vs Psykologi

Ihmiset ovat motivoituneita, koska he aistivat tarkoitusta varten itsestään ja elämästään. He näkevät tämän kutsumuksen sijaan jokapäiväinen tehtävä, että ne pitäisi vain tehdä vain vuoksi tehdä se. Jos useimmat ihmiset ajattelevat tällä tavalla, niin ne ovat matkalla tyytymättömyyttä ja surua. He tuntevat tarkoitukseton ja arvoton sitä kaikessa. Tämä on surullista todellisuutta joillekin. Ne tekevät asioita, joita he eivät koskaan halunnut.

Koska terapeutti ja psykologi on ehkä yksi parhaista uraa, jotka voivat tehdä sinusta tuntuu tehdä sitä joka päivä. Tämä ura tekee sinusta tuntuu, että se on jo kutsumus sijaan uran. Mikä tekee terapeutti erota psykologi?

Terapeutti on joku, joka valmis seuraavalla astetta kuten psykologian ja valitsi psykiatria kuin erikoistuminen jälkeen lääkettä. Hän on joku, joka oli koulutettu neuvoja kuten avioliittoneuvojat tai Koulukuraattorit. Hän voi myös olla elämää valmentajat tai sosiaalityöntekijöitä.

Psykologi, toisaalta, viimeistelty kandidaatin 's of Science psykologian yksinomaan. Hän hallussaan määrin siinä. Hän on myös lisensoitu asuinvaltiossa. Psykologi ei voi kutsua tällaisia ​​kulkematta tai täyttämällä tarvittavat vaatimukset.Mitä velvollisuuksia ja vastuuta, molemmilla on samankaltaisia ​​tehtäviä tehdä, ja heillä on yksi tavoite, joka on auttaa ihmisiä emotionaalisia ongelmia. Psykologit voivat suorittaa tutkimustyön niiden potilaiden 's pulma, joka voidaan julkaista akateemisissa julkaisuissa. Ne voivat myös tehdä hoitoa potilailleen. He voivat diagnosoida heidän emotionaalisia ongelmia he joutuvat elämässään. Mutta siitä diagnoosi he voivat saada asianmukaista hoitoja ja interventiot korjata näitä ongelmia.

Terapeutit, toisaalta, koska niillä on eriasteisia voi myös suorittaa nämä tehtävät. Kuitenkin ne terapeutit jotka don 't hallussaan korkeampien astetta kuten Masters ja tohtori 's ei voi suorittaa ohjausta, diagnoosi ongelmia, ja hoitoja samoin. Ne voivat kuitenkin antaa ohjeita näiden ongelmallisia ihmisiä sekä tuen tarpeen. Ne voivat myös auttaa heitä tekemään hyviä päätöksiä. Ne voivat myös auttaa heitä selvittämään tunteita.

Yhteenveto:

Terapeutti ja psykologi voivat erota toisistaan ​​astetta he saivat yliopistolla.
Terapeutti voi olla psykologi, psykiatri tai ohjaaja, mutta psykologi on yksinomainen psykologi mutta voivat myös neuvoa ja tehdä muita tehtäviä.