Ero Sijoitusrahastot ja VipurahastotSijoitusrahastot vs Vipurahastot

Käytännölliseltä ja oikeudellisesta näkökulmasta, välillä on eroja keskinäisen ja riskirahastot. Rahasto on yhteissijoitusjärjestelyjen, joka koostuu osakkeita eri obligaatiot, arvopaperit ja muut lyhytaikaiset rahamarkkinasijoitukset. Tämäntyyppinen rahasto on yleensä rahastonhoitaja. Net voitot ja tappiot sijoituksista maksetaan sijoittajille vuosittain. Hedge Rahasto on sijoitusrahasto, joka tarjotaan osittaisia ​​sijoittajille, ja se mahdollistaa eri kaupankäynnin toimintoja ja muita investointeja. Salkunhoitaja on vipurahastojen on oikeutettu tuottopalkkion. Investoinnit, jotka ovat sovellettavissa hedge-rahasto sisältää, velkaa, osakkeita ja hyödykkeitä. Tämän vuoksi nämä kaksi varojen hallita eri investointijärjestelyiksi ja molemmat keskittyä futuurit, varastot, joukkovelkakirjat ja muita sijoitustuotteita.

Sijoitusrahastot ovat tunnettuja korkean suorituskyvyn, ja pienempi riskitekijä aikana tuottamatonta aikoja. Ne yleensä liittyy arvopapereita, joita ei perinteisesti korreloi markkinoilla, ja ne ovat yleensä osittaisia ​​joukkovelkakirjoja, rahamarkkinat tilejä ja varastoja. Sijoitusrahastot analysoida markkinakorot, joukko sijoittajia, ja varat, jotka tulevat erittäin kannattava ja suosittu sijoittajien kesken. Keskimääräinen palautusaste sijoitusrahaston sijoitus, on seitsemänkymmentä prosenttia vuodessa. Etuna sijoitusrahastojen, että kuka tahansa pystyy tämäntyyppisiä investointeja.

Hedge-rahastot, toisin kuin sijoitusrahastot, ei sijoitetaan julkisen kaupankäynnin kohteena olevan arvopaperin. Niiden osallistuminen piilee kiinteistöihin, futuurit, taide, PIPE tarjouksia, ja muita sijoituksia, jotka eivät liity tavallista markkinoilla. Näitä varoja voidaan sijoittaa myös varastojen, verkkosivuilla verkkotunnuksia, joukkovelkakirjat, optiot, tuulivoiman kehykset ja valuutta. Tällä hetkellä neljätoistatuhatta kilpailukykyisiä riskirahastot käytettävissä. Hedge-rahastot on potentiaalia tulla erittäin kannattavaa.

Suhteen alkuperän näitä varoja, sijoitusrahastot jäljitettiin Alankomaissa, alussa 1800 's. Sijoitusrahastot, kuten tiedämme ne tänään, alkoi vuonna 1924, jossa Massachusetts Investors. Siitä lähtien, monia muitakin sijoitusrahastot syntyi. Hedgerahastot aloitettiin Alfred Winslow Jones, vuonna 1949. Hän loi vipurahastojen vähentämällä muita kantoja, ja suojausten hänen kantoja. Noin neljä vuotta myöhemmin, hedge-rahasto tuli kommandiittiyhtiö, ja siitä lähtien , oli tuottopalkkion kaksikymmentä prosenttia koko vuosittain voittoja.

Yhteenveto:1. Sijoitusrahasto on kollektiivinen investointi, joka sisältää osakkeiden obligaatiot, arvopaperit, ja muut lyhytaikaiset rahamarkkinasijoitukset.

2. vipurahastojen on sijoitusrahasto, joka on käytettävissä osittainen sijoittajille, ja se mahdollistaa eri kaupankäynnin toimintoja ja muita investointeja.

3. Jokainen voi sijoittaa rahastoihin.