Ero Hardwood ja LaminaattiHardwood vs Laminaatti

Kun tarkastellaan puulattiat, on olemassa erilaisia ​​materiaaleja käytetään. Kuitenkin kovaa puuta ja laminaatti ovat yleisimmin käytetty päällysteet. Sekä lehti- ja laminaatti on omat etunsa ja haittansa.

Hardwood on ollut käytössä vuosisatojen ajan, mutta laminaatti on ollut vasta myöhemmässä painos. Niistä kaksi päällysteet, laminaatti on suosittu, koska se on enemmän etuja kuin toinen.

Verrattaessa kahta, laminaattilattia voi sietää kosteutta paremmin kuin parkettiliiketoiminnan. Lisäksi laminaattilattia voi vastustaa bakteereja ja muita tuholaisia ​​paremmin kuin parkettiliiketoiminnan.

Kestävyys, laminaattilattia on vahvempi ja kestävämpi kuin parkettiliiketoiminnan. On sanottu, että laminaattilattia on noin 15 kertaa voimakkaampi kuin parkettiliiketoiminnan. Laminaattilattia koostuu monista kerroksista verrattuna parkettiliiketoiminnan. Lisäksi, jos laminaattilattia rikkoutuu, on helpompi vaihtaa.

Vaikka sekä lehti- ja laminaatti tyhjästä, entinen yksi naarmuja helpommin. Kun puhutaan niiden ylläpitoa, se on helpompi käsitellä laminaattilattia kuin lehtipuuta. Laminaattilattia ei ansa vettä tai likaa, ja niin se on helpompi pyyhkiä harjalla tai sienellä. Toisaalta, se kestää kauan, ja myös muita puhdistusaineita, puhdistukseen parkettiliiketoiminnan.

Kun kävelee parkettiliiketoiminnan, on luonnollinen tunne, ja myös ote on kiinteämpi. Päinvastoin, laminaattilattia on tasainen tunteen.

Verrattaessa hintaa, laminaattilattia on halvempaa kuin parkettiliiketoiminnan. On myös helpompi asentaa laminaattilattia kuin parkettiliiketoiminnan.

Hardwood antaa luonnollisen tunteen. Laminaattilattia on saatavilla eri malleja ja se voidaan asentaa tarpeen mukaan.Yhteenveto:

1. Laminaattilattia on suositumpi, koska se on enemmän hyötyä kuin parkettiliiketoiminnan.

2. Laminaattilattia sietää kosteutta paremmin kuin parkettiliiketoiminnan.

3. Laminaattilattioiden voi vastustaa bakteereja ja muita tuholaisia ​​paremmin kuin parketit.

4. Laminaattilattia koostuu monista kerroksista verrattuna parkettiliiketoiminnan. Laminaattilattia on vahvempi ja kestävämpi kuin parkettiliiketoiminnan.

5. Jos laminaattilattia on vaurioitunut, on helpompi vaihtaa.

6. Laminaattilattia ei ansa vettä tai likaa, ja niin se on helpompi pyyhkiä harjalla tai sienellä. Toisaalta, se kestää kauan, ja myös muita puhdistusaineita, puhdistukseen parkettiliiketoiminnan.