Ero syttyviä ja helposti syttyviäPalavat vs Helposti syttyvää

Saatat törmännyt säiliöt tarroilla 'Palavat' ja 'helposti syttyvä.' 'Palavat' itsessään tarkoittaa ', joka syttyy tuleen.' Joten onko mitään eroa syttyviä ja helposti syttyviä? Ainoa ero, joka voidaan nähdä, että 'helposti syttyvä' tarkoittaa mahdollisuudet syttymisen ovat suurempia.

Talossa voi olla monia kohteita, jotka ovat helposti syttyviä ja helposti syttyviä, ja se on aina parempi olla tarroja niitä niin, että voit olla varovainen. Nämä kaksi termiä tekevät ole paljon eroa, koska molemmat ovat omiaan syttyä. 'Palavat', kuten edellä, mitä tahansa ainetta, joka voi helposti syttyä. Bensiini, asetonia, ja etanoli ovat joitakin aineita, jotka kuuluvat 'Syttyvää' -luokkaan.

Puhuttaessa 'helposti syttyvä', he ovat aineita, jotka todennäköisimmin syttyä tai joka voi helposti syttyä. Joten jos säiliössä kutsutaan 'erittäin tulenarkaa,' se tarkoittaa, että aine sisällä on hyvin palavaa verrattuna normaaliin syttyviä aineita. Sähinkäiset, puuvilla, kuivia lehtiä, neste tulenarkojen ja kirjoja pidetään helposti syttyvää.On suurempi taipumus aineella luokitus 'helposti syttyvä' syttyä verrattuna aineisiin merkitty vain 'syttyvä.' Se voidaan myös nähdä, että palavien aineiden palavat hitaasti samalla helposti syttyvät aineet palavat nopeammin.

Kun näet sanat 'syttyvä' ja 'helposti syttyvä' kirjoitettu astioissa, se on varoitus, että aineet, jotka ovat läsnä sisällä nämä säiliöt on käsiteltävä varoen. Se tarkoittaa, että nämä säiliöt on pidettävä poissa tulesta.

Yhteenveto
1. 'Palavat' ja 'helposti syttyvä' don 't tehdä paljon eroa, koska molemmat ovat omiaan syttyä.
2. Kun näet sanat 'syttyvä' ja 'helposti syttyvä' kirjoitettu astioissa, se on varoitus, että aineet, jotka ovat läsnä sisällä nämä säiliöt on käsiteltävä varoen.
3. 'Palavat' ovat aineita, jotka voivat helposti syttyä. Bensiini, asetonia, ja etanoli ovat joitakin aineita, jotka kuuluvat 'syttyvä' -luokkaan.
4. puhuttaessa 'helposti syttyvä' nämä ovat aineita, jotka todennäköisimmin syttyä tai joka voi helposti syttyä. Sähinkäiset, puuvilla, kuivia lehtiä, neste tulenarkojen ja kirjoja pidetään helposti syttyvää.
5. On suurempi taipumus aineella luokitus 'helposti syttyvä' syttyä verrattuna aineisiin merkitty vain 'syttyvä.'