Ero Full ja Twin (Bed)Täysi vs Twin (Bed)

'Full' ja 'twin' jaetaan kahteen luokkaan sängyn kokoa tai mittauksia. Bed koot tulevat eri ulottuvuuksia alueesta riippuen nimetyn makuuhuoneessa. Alueella tai koko makuuhuoneen pohjimmiltaan ilmaisee koko sängyn tai, tarkemmin sanottuna patja. Full ja parivuode koot voidaan mitata joko mittausten tai kapasiteetin henkilö miehittää sanoi sängyn patjan.

Pienempi kahden, twin-size patja, on myös yleisesti kutsutaan nimellä sänky tai kahden hengen. Tavallinen mittaus pituus (ylhäältä alas) on 75 tuumaa, kun taas vakioleveys (vasemmalta oikealle) on 39 tuumaa.

Täydellinen tai kaksinkertainen koko patja, verrattuna, on yhtä pitkä kuin erillistä koko (75 tuumaa), mutta sen leveys on 54 tuumaa leveä. Toinen tärkeä ero kahden ja täysikokoinen patja on sen kapasiteetti per henkilö. Twin-size patja mahtuu yksi henkilö. Toisaalta, täysikokoinen patja mahtuu kaksi henkilöä per patja, koska sillä on yli 15 tuumaa alkaen twin-size patja. Vaikka täysikokoinen patja voi täyttyä kaksi yksilöä, tila voidaan rajoittamalla kahdelle (riippuen henkilön 's rungon koko) ja voi johtaa vähemmän miellyttävä tai levoton uni.

Koska täysikokoinen patja on suurempi kuin twin-size patja, se on yleensä sijoitettu sopivasti jakautunutta huone. Täysikokoinen patja pienessä huoneessa voi rajoittaa liikkumista ja tilaa ylimääräisiä omaisuutensa tai huonekaluja. Ihanteellinen koko pieniin tiloihin tai tilojen on twin-size patja. Se on myös suotuisa koko single-huone makuuhuonetta lapsille ja käytetään myös huoneissa, koska se on kompakti, kevyt kantaa, ja jossa on runsaasti tilaa huonekalut, henkilökohtaiset asiat, ja henkilökohtaista tilaa.

Patja vuodevaatteet kuten lakanat, päällysteet, peitot, ja muita nukkuminen kohteita ovat saatavilla monissa Home Depots, Kodinkunnostusliikkeet, ja tavarataloissa kotona ja oleskelutila. Näkyvin patja vuodevaatteet vähittäiskaupassa on twin-size patja, koska Sänky on suosittu valinta asunnon. Ollakseen näkyvin, twin-size patja vuodevaatteet on myös halvempi, koska sen koko vaatii vähemmän materiaalia kuin täysikokoinen patja.

Toisin kuin täysikokoinen patja, on ylimääräinen luokka standardin, twin-size patjat. Sitä kutsutaan 'pidemmät erillistä', joka tuo lisätilaa nukkumiseen aikuisille. Ylimääräinen tila on 5 tuumaa pitkä yhteensä 80 tuumaa ja tekee patjan kapeampi verrattuna standardin hengen kokoinen ja kokonaan tai kaksinkertainen koko.Standardi, twin-size patja toimii pohjimmainen Sänky yhdelle henkilölle. Kuitenkin kaksinkertainen tai koko Sänky voi toimia joko sängyn valinnasta tai vaihtoehtoisen sängyn kokoa suurempi vuode koot kuten queen-size tai king-size patja. Kaksinkertainen tai koko voidaan myös käyttää yhden henkilön 's käyttää enemmän tilaa makuutila.

Yhteenveto:

1. Suurin ero kokonaan tai parivuode koko patja ja hengen tai standardin vuode koko patja on kokoa tai erityisiä mittauksia. Täysikokoinen on varmasti paljon suurempi ja mahtuu enemmän tilaa kuin twin-size patja. Molemmat koot ovat yhtä arvioitu pituus (75 tuumaa), mutta eroavat leveys (53 tuumaa kaksinkertainen / täysikokoinen ja 37 tuumaa standardin twin). Muunnos twin tai standardin kokoinen, erittäin pitkä erillistä, on kapeampi verrattuna kaksi kokoa 80 tuumaa pitkä.

2. Toinen merkittävä ero on kapasiteettia sängyn. Twin tai normaalikokoisia patjat mahtuu yksi henkilö mukavasti tai pieniä lapsia. Toisaalta, koko tai kaksinkertainen koko patja voi olla tilaa kahdelle yhdellä patja hieman liikkumisvaikeuksia ja mukavuutta.