Ero Honda Civic ja Toyota CorollaHonda Civic vs Toyota Corolla

Honda Civic ja Toyota Corolla ovat molemmat hyviä autoja ostaa, vain muutamia pieniä eroja niiden välillä. On kuitenkin hyödyllistä tietää perustiedot näiden kahden ajoneuvon, ennen kuin päättää, mitä ostaa.

Vuonna Kokonsa, ne ovat hyvin samanlaisia. Molemmat auto malleissa on lähes sama jalkatilaa, lonkka huone, pää huone ja matkustajakapasiteetti, vaikka Toyota Corolla ei ole suurempi lasti tilavuus. Honda Civic voidaan myös katsoa leveämpi Corolla ja Corolla suurempi korkeus kuin Civic.

Hevosvoimaa kahden ajoneuvot ovat myös hieman erilainen. Honda Civic on hevosvoimaa 140 at 6300 rpm, kun taas Toyota Corolla on hevosvoimaa 126 6000 rpm. Vaikka polttoainekapasiteetti molempien ajoneuvojen on sama, Corolla on enemmän polttoainetta, saavuttaa 32 mailia per gallona kaupungin ja 41 mailia per gallona valtateiden. Honda Civic on keskimäärin 30 mailia per gallona kaupungin ja 38 mailia per gallona valtateiden. Toyota Corolla on siis edullisempaa, kun se tulee kaasun laskuja.

Sekä Honda Civic ja Toyota Corolla on monia erinomaisia ​​ominaisuuksia, vaikka samat ominaisuudet eivät löydy molemmissa automalleihin. Perusmalli Toyota Corolla mukana hätäjarrutehostin, Bluetooth matkapuhelin yhteydet, CD-vaihtaja, ajoittainen pyyhkimet ja lastin matot. Nämä ominaisuudet ovat poissa Honda Civic, ja on asennettava omistaja 'kustannuksella, jos ne ovat tarpeen. Kuitenkin Honda Civic ei ole päiväajovalot ja kaksi kynnys etuturvatyynyt, ja nämä ominaisuudet eivät ole läsnä Toyota Corolla.

Muita ominaisuuksia sisältyvät perusmalli Toyota Corolla, mutta ei Honda Civic, ovat ovipaneeli koristeita ja sport jousitus ja pyörät. Civic vaikka ei ole iPod-integraatio rakennettu sen perusmalli.Yhteenveto:

Toyota Corolla on enemmän polttoainetta kuin Honda Civic.

Kun otetaan huomioon niiden hinta, Honda Civic maksaa noin $ 2500 vähemmän kuin Toyota Corolla.

Honda Civic on vähemmän lisäominaisuuksia sen perusmalli kuin Toyota Corolla; johon kuuluu edellä ominaisuuksia, kuten ovipaneelin vanteet, Bluetooth ja CD-vaihtajat.