Ero Saline ja silikoni-implanttien Saline vs silikoni-implanttien

Välillä on eroja Saline ja silikoni-implantit ja tietäen nämä erot auttavat potilaita valitsemaan parhaat implantti käyttää. Getting rintaimplanttien on erittäin tärkeä päätös, jota ei tehdä kevyesti ja huolia tai kysymyksiä tulisi keskustella kirurgin ja selkeytetty ennen lopullista päätöstä.

Suolaliuoksella implantit ovat kiinteämmät kuin silikoni niitä ja ei huvita luonnollinen rintojen kudosta. Useimmat potilaat, jotka ovat yrittäneet suolaliuoksella implantit valittavat, että he voivat tuntea ulkoreunat tai täyttöventtiilit. Silikoni-implantit toisaalta pidetään pehmeämpi, jossa potilaat yleensä tunne ulkoreunoihin ja ovat yleisesti pidetään lähimpänä joilla luonnolliset rinnat.

Silikoni-implantit ovat ehdotetaan ohuempia naisille, koska on vähemmän mahdollisuus rintojen rypistyä johtuu siitä, että heillä on vähemmän kudosta kattaa implantin. Suolaliuoksella implantit, toisaalta sopivat paremmin naisille enemmän rintarauhaskudosta koska se on vähemmän havaittavissa niitä.

Nämä kaksi implantit eroavat myös siinä, miten ne on sijoitettu rinnat. Suolaliuoksella implantit ovat tyhjät pussit aluksi, mutta kun sijoitettu rinnan, kirurgi täyttää sen kanssa suolaliuosta (suolavesi) ratkaisu. Silikoni-implantit ovat jo täynnä, ennen kuin asetat sisällä potilas 's rinta.

Suolaliuoksella implantit ovat yksinkertaisempia kannalta menettelyä käytetään lisätä ne naisen 's rinta, mikä tarkoittaa, että on vähemmän arpia seurauksena. Tämä suosii eniten naisia. Suolaliuoksella implantit rullattu kuten sikarin ja lisätyn rintojen ja tämä menettely vaatii vain pieni viilto. Kun implantti on sijoitettu, kirurgi täytä se ja näin kirurgit hallita säätämällä implantti 'volyymi, toisin kuin silikoni-implantit, jotka ovat jo valmiiksi täytetty. Koska silikoni-implantit ovat esitäytetty, he tarvitsevat suuremman viillon ja on vaikeampi kirurgeille säätää.On merkille pantavaa, jos suolaliuosta implantaatti pitäisi vuotaa, potilaat tuntevat joitakin muutoksia ja muutaman minuutin kuluttua rintojen tyhjenee. Silikoni-implantteja kuitenkin, potilaat tuntevat ei muutoksia ollenkaan ja he voittivat 't varoitusajalla helposti jos silikoni-implantit vuotaa.

Sanotaan, että suolaliuoksella implantit ovat turvallisempia kuin silikoni-implantit, koska suolaliuoksella implantit ovat koostuu suolavettä, joka ei tuota mitään haittaa, jos ne vuoda. Koska 70% kehomme koostuu vedestä, tämä vuoto on vaaraton ihmiskeholle. Silikoniproteeseja sanotaan olevan altis sairauksia, jotka johtuvat silikonin muuttoliike. Se tapahtuu, kun silikoni vuotoja ja siirtyy muihin kehon osaa ja aiheuttaa vahinkoja kehomme. On joitakin väitteitä, jotka uudempia silikoni-implantit tehdään yhtenäinen, mikä vähentää riskiä ottaa silikonin muuttoliikettä. Tämä innovaatio tekee silikoniproteesien turvallisempaa.

Yhteenveto:

1. Saline implantit ovat kiinteämmät kun silikoni-implantit ovat pehmeämpiä ja tuntea enemmän kuin luonnollinen rintojen kudosta.
2. Saline implantit ovat naisille enemmän rintojen kudosta kun silikoni-implantit ovat suositeltavaa ohuempia naisille vähemmän rintojen kudosta.
3. Saline implantit jättää vähemmän arpia kuin silikoni-implantit, koska toimenpiteessä vähemmän vaiheita. Menettely suolaliuoksella implantit on vähemmän invasiivisia vain pieni viilto tarvitaan aseta implantit. Silikoni-implantit vaativat suurempaa leikata, koska pussi pitää asettaa sisälle. Mitä isompi laukku, isompi leikkaus.
4. Saline implantit sijoitetaan rintojen ilman täytettä ja kirurgi siirtää nestettä, kun laukku on sisäpuolella. 5. Silikoni-implantit ovat esitäytetty ennen sen asettamista sisälle potilaan 's rinta.
6. Jos suolaliuosta implantti vuotaa, se tyhjenee nopeasti. Jos näin tapahtuu, se on helposti tuntuvat potilaalle. Mitä silikoni-implantit, vuotava ei voida helposti havaita.