Ero REM ja NREM-REM vs NREM

Kun päivä 's työtä, laitoksen tulee nuhjuinen kaikista korostaa joten on välttämätöntä saada hyvää yötä' s levätä. Lepo palauttaa kadonneet energiaa kehon ja tekee siitä stressittömän kerran. Nukkuminen voi myös olla yksi parhaista tavoista pitää tauon keholle. Se on myös monipuolinen menetelmä elvyttämistä ja uudistumista varten kehon. Tähän asti tutkijat eivät voi selventää paras syy miksi ihmiset täytyy nukkua fysiologisesti. Se 'ei ole vain' sammuttamisen 'tai liikkumattoman rutiini kehon' s koko toiminnot. Sleep pidetään hyvin ratkaiseva monissa fysiologisissa menettelyissä aivojen kuten yhdistäminen eri muisteja ja tiedon käsittely. Uni on myös tärkeää eläinten hengissä.

Eri sykliä unen tapahtua kun henkilö kuuluu nukkumaan. On kaksi, avain unirytmillä että henkilö 'kehon kokemuksia: REM ja NREM. Alussa kun kehon nukahtaa, hän läpikäy ei-rapid eye movement tai kutsutaan NREM nukkua. Myöhemmin, kun hän on syvässä unessa hän jatkuu rapid eye movement kutsutaan REM-uni. Shuddering silmän lihaksia REM-unen aikana tapahtuu tuloksena on nopea liike silmäluomien alta, joten se on nimetty vilkeunta. Toisaalta, ei-nopeasti eye movement sleep, silmät pysyä levossa. useimmissa tapauksissa NREM tapahtuu yleensä vaikka keho ryhtyä sekä REM ja NREM unen syklit. REM-unen tapahtuu kahden tunnin yhden yön 's nukkumaan kun NREM uni tapahtuu neljästä kuusi tuntia.

REM voi tuntua aikana esiintymiä nukkua yhden yön. Se tunnetaan myös 'uni nukkua.' Se on, kun aivot poistaa itse tarpeettomia muistoja. REM-unen aikana, keho reagoi ja puoliksi tuntevia noin puhdistuksen aivot on käynnissä. Joten se on syy, miksi henkilö pystyy lisäksi, että hänen on unta. Vaikka NREM, unta todennäköisesti tapahtuu jossain vaiheessa, mutta se on syvempi vaiheissa unen jossa tietoisuus ei ole niin elinvoimainen kuin REM-unen. Niinpä henkilö voi olla taipumus unohtaa hänen unelmansa. Kun otetaan huomioon, että unta esiintyy koko REM nukkumisaika, aivot käyttää enemmän energiaa kuin NREM unta. REM pidetään myös vauhtia aivojen toimintaa ja sydämen sykettä, kun lava on halvaantunut tilassa.

REM-uni toiminnot ovat psykologinen korjaukset mekanismi aivoissa. Vuonna REM aikoja, aivot on lepotilassa stressistä ja elvyttää. Jos henkilö ei masentunut eikä oikeaan tunnelmaan, se tarkoittaa, että hän ei ole REM-uni. NREM on fyysinen korjaus järjestelmä elin. Se on parantava kurssi elin, jossa lihasten ja luuston rakennus on meneillään ja kudoksiin palautettu. Puute NREM voi johtaa heikko immuunijärjestelmä ja reaktio stressiin osoittavat väsymystä ja väsymys. Huolimatta siitä, että syklit unen ovat avaimia paras mahdollinen henkilön terveydelle, REM ja NREM on eroa mitattuna niiden ominaisuuksien kehon unen aikana.Yhteenveto:

1. Eri sykliä unen tapahtua kun henkilö kuuluu nukkumaan. On kaksi, avain unirytmillä että henkilö 'kehon kokemuksia: REM ja NREM.
2. REM voi tuntua aikana esiintymiä nukkua yhden yön. Vaikka NREM, unta todennäköisesti tapahtuu jossain vaiheessa, mutta se on, kun syvempi vaiheissa nukkua tapahtuu joka tietoisuus ei ole niin elinvoimainen kuin REM-unessa.
3. REM-uni toiminnot ovat psykologinen korjaukset mekanismi aivoissa. NREM on fyysinen korjaus järjestelmä elin. Se on parantava kurssi elin, jossa lihasten ja luuston rakennus ovat käynnissä ja kudoksiin palautettu.