Ero Steel ja Mild SteelSteel vs Mild Steel

Mitä eroa on teräs ja teräs? No, voisi ajatella, että se 's kaikki nimissä hieman tämä on varmasti ole kyse. On huomattavia eroja teräs ja teräs, joka olisi oikein tässä artikkelissa. Mutta ennen kuin saamme tärkeitä bittejä, miksi on tärkeää, että ihmiset tietää ero näiden kahden? No, vastaus on yksinkertainen. Jos sinun pitäisi käyttää jotakin muuta, on tärkeää, että te varmista, että sinulla on sopiva yksi projektin olet käsillä . Muussa tapauksessa se voi täysin vaarantaa sen. Joten nyt meillä on, että pois tieltä, on otamme tarkemmin nämä kaksi metallia?

Teräs, luokitellaan usein käyttämällä sen hiilipitoisuus, on todella korkea-hiiliteräksestä, joka on usein käytetään luoda leikkurit ja kuolee. Koska sen haurautta ja silkkaa kovuus, se on myös usein käytetään rakentamiseen sekä rakenteelliset muodot, koska sen yhteensopivuus työkalut ja hitsaus. Seostamatonta terästä on tällä hetkellä yksi laajimmin käytetty, mutta luonnollisesti tämä riippuu myös tarkoitus, että tietyn tyyppinen teräs tulee palvelemaan. Esimerkiksi kun se tulee rakentaa autojen sekä lentokoneen osia, kromiteräs on useimmiten käytetty, koska sen vahvuus, kovuus ja joustavuus.

Toinen asia, että sinun pitäisi huomata suhteen teräksen on, etteivät kaikki sen lajikkeet ovat magneettisia. Ehkä ehkä lukenut tai kuullut 'magneetti test', jota usein käytetään kertomaan teräksen lisäksi muun tyyppisiä metalli. Tämä ei ole 't aina sovellettavissa esimerkiksi, kun kyseessä on nikkeliä teräksen. Se on ei-magneettisen, puuttuu haurauden korkean hiiliteräksestä, mutta samaan aikaan, on samat lujuusominaisuudet. Kertoa nonmagnetic teräksen lajikkeet erilleen muusta metallista , haluat ehkä harkita tarkkailun tiheys. Siellä sijaitsevat joitakin suuria eroja.Pehmeä teräs, toisaalta, on erilaisia ​​teräksen metalliseos, joka muodostuu suuria määriä hiiltä yhtenä sen pääainesosa. Jos et 'tiedä mitä seosaineena on, se pohjimmiltaan on sekoitus metalleja sekä epämetalleja, jotka on suunniteltu aivan erityiset ominaisuudet. Valuteräs eroaa ruostumattomasta teräksestä kautta kromipitoisuus. Ruostumaton teräs sisältää merkittävämpi kromin määrä verrattuna teräs tai tavallinen hiiltä. kuten sen ominaisuuksia, teräs tiedetään osoittavan porrastus, kun se tulee voimaa, muokattavuus, sitkeys sekä muut fysikaaliset ominaisuudet terästä.

Tämä porrastus tapahtuu, kun koostumus muuttuu. Tästä huolimatta se on kuitenkin edelleen yksi yleisimmin käytetty seoksia siellä. Se ei ole niin hauras kuin korkealuokkaisesta teräksestä mutta sen vetolujuus on pienempi verrattuna siihen. Lievä terästä käytetään yleisesti luoda putket, luoteja, panssari, ketjut, mutterit ja pultit, saranat, magneetteja, lanka, kaapeli sekä veitsiä. Se tulee myös vahvempi, jos lisäät hiiltä sitä. Älä huomata, että kun se tulee korroosionkestävyys, teräs on paljon alttiimpi verrattuna teräkseen. Pohjimmiltaan, teräs sisältää riittävän määrän kromia, joka auttaa se muodostaa eräänlaisen passiivikalvo valmistettu kromioksidin, joka auttaa ehkäisemään korroosion. Do pidettävä mielessä, että on nykyaikainen hoitoja, joita voidaan soveltaa teräs, joka voi auttaa viive tai kokonaan estää korroosiota sen hyvin.

Yhteenveto:
Teräs on vähemmän taipuisana ja kovempaa kuin teräs.
Pehmeä teräs s vähemmän hauras kuin teräs.
Teräs on enemmän korroosiota.