Ero luusyöpä ja LeukemiaLuusyöpä vs Leukemia

Jos joku on ajatellut syövän ja veren häiriöt, yksi jo ajattelee kuoleman tai lyhennetty elinikä. Tämä pätee erityisesti tietyntyyppisten tappava syöpä ja leukemia. Kuitenkin kaikki ovat tappavia ja jotkut ovat hallittavissa.

Syöpä tuli suosittu 21. vuosisadan eri syöpätyyppien syntynyt ympäri maailmaa. Päästä varpaisiin, syöpä on herättänyt kohtalo nuoria ja vanhoja. Verisairaus, toisaalta, ei ole uutta tällä planeetalla toisin syöpä. Kuitenkin molemmat taudit tai sairaudet tarvitsevat nopea, lääketieteelliset toimenpiteet.

Bone syöpä ja leukemia ovat yksi näiden erityisten tappavia tauteja. Pyrkikäämme syrjiä molempien tautien. Yleinen ero näiden kahden sairauksia on, että leukemia on verisyöpä, joka on suuria eroja luusyöpä.

Bone syöpä on erityinen syöpätyyppi, jota esiintyy luut. Tämä on tappava syöpä. Se on myös kaikkein tuskallista syöpä, koska se on jo liittyy luita. Tämän tyyppinen syöpä syntyy johtuen pahanlaatuinen kasvain, joka leviää luun kudoksiin. Osa esimerkeistä luusyöpä ovat osteosarkooman ja sidekudossarkooman. Tämäntyyppiset syöpä on huono ennuste. Puheenvuoroissa myös huonosti reagoimaan kuten kemoterapiaa ja sädehoitoa. Vaikka amputaatio voi olla vaihtoehto, se ei voi kokonaan hävittää sairaus, jos syöpäsolut ovat levinneet ympäri muita luita ja elimiä.Leukemia, toisaalta, on verisyöpä. Tämän tyyppinen tauti on diagnosoitu kautta luuydinaspiraationeulalla koepala. Leukemia vaivaava valkosolujen osa meidän verta. Se ei tuota tarpeeksi niitä niin potilaat immuunipuolustus eikä sitä saa altistaa muille potilaille, koska ne ovat kaikkein alttiimpia infektioille. Leukemia on parempi ennuste kuin riippuvainen syöpä, missä vaiheessa tämä tauti on löydetty. Mitä aiemmin se on diagnosoitu, sitä paremmin se hoitaa. Tämä tauti on yleensä hallinnoi kemoterapiaa tai luuytimen siirto.

Nämä kaksi sairauksia ei voida estää, kun ne toteutetaan prosenttiosuus ihmisiä. Jotkut tutkimukset sanoo, että nämä taudit voivat olla perinnöllinen tai siellä voi olla alttius johtuu muista tekijöistä.

Yhteenveto:

1. Leukemia on verisyöpä, joka on suuria eroja luusyöpä.
2. Bone syöpä on huonompi ennuste verrattuna leukemia.