Ero Jauhot ja maissitärkkelystäJauhot vs Maissitärkkelystä

Vuonna ruoanlaittoon ja leivontaan maailmassa, jauhot ja maissitärkkelystä ovat kaksi tärkeintä ainesosia ruoanlaitto. Sekä jauhot ja maissitärkkelystä ovat tärkkelys, ja molempia käytetään samalla paksuntimina monenlaisia ​​kastikkeet lukuisissa ruokia.

Maissitärkkelystä, koska se nimensä mukaisesti on tärkkelystä valmistetaan maissista. Tärkkelys on hieno, valkoinen jauhe jauhoja joka tuli valkoinen sydän maissi, joka tunnetaan myös siemenvalkuaisen. Toinen nimi maissitärkkelystä on maissijauhoa. Toisaalta, jauhot on valmistettu vehnästä ja on perinteinen sakeutusainetta.

Maissitärkkelystä on puhtaan tärkkelyksen verrattuna jauhot. Syynä tähän on, koska jauhot sisältää gluteenia. Puute gluteenia maissitärkkelystä tekee siitä tehokkaampaa paksuuntuminen verrattuna jauhot. Itse asiassa, maissitärkkelystä on kaksinkertainen paksuuntuminen teho verrattuna vastakkaiseen tärkkelystä. Gluteeni 'läsnäoloa jauhot tekee vähemmän tehokas.

Koska maissitärkkelystä on kaksinkertainen paksuuntuminen virtaa kuin jauhot, määrä maissitärkkelystä on yleensä puolet verrattuna määrään jauhoja tietyllä resepti. Toinen etu maissitärkkelystä yli jauhoja on, että maissitärkkelystä doesnt 't yleensä luoda kokkareita, kun paakut ovat ilmeisiä, kun käytetään jauhoa. Maissitärkkelystä seos myös doesnt' t lisätä makua pohja ja doesnt 't peittämiseksi aromia tai makua. Kuten seos , maissitärkkelystä sekoitus seokset helpommin verrattuna jauhot yhdistelmä. Massan myös doesnt 't imevät nestettä, kunnes se kokkeja.

Maissitärkkelystä sakeuttamisaine tuottaa selkeän ja valon loistaa tai kiiltoa kastike kun jauhoseos tuo valkoinen, läpinäkymätön, ja samea. Maissitärkkelystä seosta käytetään maitopohjaiset kastikkeet kuten vanukkaat ja kastikkeet kun jauhoseos käytetään valkoinen tai kerma keitot. Jauhoseos voidaan myös käyttää Roux, jossa jauhot ja rasva yhdistetään.Toinen merkittävä ero maissitärkkelystä seoksen ja jauhon seos on veden lämpötila. Maissitärkkelystä sekoitetaan kylmään veteen, koska tärkkelys paakkuuntua jos kuumaa vettä. Sen sijaan jauho on sekoitettu kuumaa vettä. Molemmat seokset voidaan lisätä kastikkeeseen emäksen tai keittoa yhdistämisen jälkeen kuiva ja märkä ainesosia. On myös tärkeää huomata, että maissitärkkelyksen seos doesnt 't sekoita hyvin tahansa happoa nestemäisessä muodossa.

Sekä maissitärkkelystä ja jauhoseos voidaan soveltaa harvennus. Kun näin tapahtuu, pari tekijät ovat pelissä. Siellä seos saattaa olla epätasainen nestemäärien ja kuivan ainesosa (onko maissitärkkelystä tai jauhoja). Tavallisesti määrä nestettä on pienempi verrattuna kuivaa tärkkelystä. Tämä voidaan korjata lisätä enemmän kuumaa tai kylmää vettä riippuen tärkkelyksen tai sakeuttamisaine. Toinen tekijä voi olla ylimäärä muita ainesosia, kuten sokeria, rasvaa, ja happoa. Liiallinen sekoittaen voi myös edistää sekä seos jäähdytetään.

Toinen kysymys on noin möykkyjä kummassakin seoksessa. Molemmat ratkaisut tilanteen korjaamiseksi on laittaa seokseen tehosekoittimeen ja asettaa laitteen sekoita ainekset tasaisesti kun käytät siivilä ja straining voi myös olla toinen luotettava menetelmä.

Yhteenveto:

1. Sekä maissitärkkelys ja jauhot ovat sakeutusaineet monille kastikkeisiin ja keittoihin.
2. maissitärkkelystä seos on etunaan kaksinkertainen paksuuntuminen virtaa kuin jauhoja. Gluteenia jauhot tekee vähemmän tehokas.
3. maissitärkkelystä lisätään kylmää vettä samalla jauhot sekoitetaan kuumalla vedellä.
4. maissitärkkelystä kosteus tuottaa kiiltoa tai kiilto kun jauhot sekoitus jättää läpinäkymätön ja samea ilmeen.