Ero grillattua kanaa ja Sizzler KanaGrillattu Chicken vs Sizzler Chicken

Grillattua kanaa on laadittu grilli liesi, tai vain tavallinen grilli yli hiiltä. Ei ole öljyä tarvitaan, koska se on vain marinoitua muutaman mausteita, ja sijoitettu yli liesi. Sizzler kana kuitenkin valmistetaan öljytystä pannulla. Jotain grillattu kana on, että suurin osa maut ovat hyvin tuotu esille, koska sitä ei ole poltettu pannulla.

Tarvitset hyvin harvat ainekset valmistelemaan grillattua kanaa. Tietenkin tärkein ainesosa on kana itse, ja voit käyttää joko kanakyljykset, ohuiksi viipaloidut tai kuorettomia kananrintaa luut poistetaan. Ensin täytyy marinadi kanan sijoittamalla se astiaan, mieluiten joka on kansi kattaa sen, ja lisää sitten marinadi valinta. Aseta kansi tiukasti päälle astiaan ja säilytä jääkaapissa muutaman tunnin. Tämä prosessi alows kanan tullut tarjous, ja imevät marinadi. Voisit antaa kana maustua muutaman tunnin tai jopa yön yli, että parhaat tulokset ennen sen poistamista.

Kun vihdoin kanan jääkaapista, sinun pitäisi anna sen jäähtyä huoneenlämpöiseksi ennen sen asettamista grilli. Voit nyt grilli kanan grilli liesi tai grilli pannulla. Joko niin, grilli kana molemmin puolin rapeiksi ruskea. Koska kana on harvaan leikattu, se kypsyy melko nopeasti. Mitä et 'halua tehdä, on paista käyttäen rasvaa, koska grillaus ylläpitää tervettä valmistelu kana. Kun kana on niin rapeaa kuin haluat sen, tarjoile höyrytettyjä vihanneksia tai salaattia, riippuen henkilökohtaisista mieltymyksistä .

Kanan Sizzler, tarvitset enemmän ainesosat kuin grillattua kanaa. Periaatteessa tarvitset luutonta kananrintaa, inkivääri ja valkosipuli pastat, jotkut hienonnettu sipuli, korianteri, chilies, pippuri, suola ja etikka. Tarvitset myös rauta levyt, ja tietenkin, öljy.Aloita tasoittamalla kanan rinnat pelaajan heille lavan. Laita broileri astiaan, ja lisää kaikki ainekset paitsi öljy. Sekoita kanssa kanaa, ja anna marinoitua muutaman tunnin (kaksi tai kolme). Voit sitten sijoittaa kana lämmitetty pannulla, sotkee ​​öljyllä, ja käyttää kuumuudelle kokki. Sinun pitää kääntää kana niin, että sen ei 't polttaa toisella puolella. Koska se alkaa muuttua ruskeaksi, laske lämpöä ja edelleen keitä kunnes se' s tarjouksen.

Hanki Sizzler levyn valmiiksi, kuumentamalla, ja aseta se puinen tarjotin sotkee ​​voita rauta levy. Sitten laita broileri rauta levy ja palvella (se tekee vilkas äänen takia voin).

Yhteenveto:
Grillattu broileri on kypsää avotulella, kun Sizzler kana kypsennetään pannulla.
Grillattua kanaa vaatii vain marinointi taas Sizzler kana edellyttää monia ainesosia.
Grillattua kanaa on terveellisempää kuin Sizzler kana, koska mitään öljyä käytetään kokki grillattua kanaa.