Ero Fruktoosi ja SugarFruktoosi vs. Sugar

You 've varmasti kuullut sokeria paljon, siitä miten se ravitsee kehon miten se voi olla haitallista, kun otetaan suuria määriä. Sokeri on läsnä makeissa elintarvikkeissa, kuten suklaata, kakkuja ja makeisia. Kun sana' sokeri 'on mainittiin, voisi automaattisesti muistutuksen makeutta. on olemassa monia erilaisia ​​sokereita, ja joskus, ihmiset yleensä erehtyä yksi muilla. Taulukko sokeri ja yksinkertainen sokeri esimerkiksi eroavat toisistaan. yksinkertainen sokeri, glukoosi, on monosakkaridi, kun taas taulukon sokeria tai sakkaroosia, on disakkaridi. Glukoosi emäsmuotoa sokeria, yhdessä kahden muun monosakkarideja, eli galaktoosia ja fruktoosia.
Fruktoosi oli ensimmäinen tunnistettu Augustin Dubrunfault jo vuonna 1847. Fruktoosi on valkoinen kiinteä joka voi liueta helposti veteen, koska sen korkea vesiliukoisuus. Paljon makeisia sisältävät fruktoosia, kuten puu hedelmät, hunaja, melonit, ja erilaisia ​​juureksia. Fruktoosi on yleensä liittyy muita yksinkertaiset sokerit, kuten glukoosi. Kun fruktoosi ja glukoosi yhdistyvät, ne muodostavat disakkaridi sakkaroosi.
Voidaan sanoa, että fruktoosi on suosituin keskuudessa kaikkia sokereita, koska se on edullinen, ja se on myös suloisin makuista sokeria. Kun otetaan samanaikaisesti muiden sokerien, makea maku fruktoosin alhaiset kustannukset integroida fruktoosi elintarvikkeisiin on mahdollistanut elintarvikeyrityksille sekoittaa paljon fruktoosia tuotteisiinsa saavuttamiseksi makeutta.
Fruktoosi on tuottaa luonnollisesti hedelmiä ja vihanneksia, kuten mansikat, tomaatit, sokerijuurikkaan, sipuli, ja etenkin ruokosokeria. Koska tekniikan kuitenkin elintarvikealan yritykset haluavat hyödyntää keinotekoisesti valmistettuja fruktoosi. Jalostettu juomat, jotka sisältävät eniten korkean maissisiirappi ovat hedelmämehuja.
On olemassa kaksi suosituimmista muodoista keinotekoisesti valmistettuja fruktoosi eli korkea-maissisiirappi ja kiteistä fruktoosia. Jälkimmäinen koostuu yksinomaan fruktoosi sen monosakkaridimuodossa, kun taas entinen on sekaisin glukoosin samoin. Kun taulukko sokeri on pilkottu elimistöön, sen disakkaridi luonto hajosi, mikä vapauttaa molemmat fruktoosia ja glukoosia.
Merkittävä etu fruktoosia yli muita sokereita on, että se ei aiheuta merkittävää verenpaineen kohoamista, toisin kuin muut sokerit, jotka, kun saanti, voi helposti laukaista verenpaineen nousu. Kuitenkin, kuten muut sokerit, fruktoosi ei pitäisi käyttää liikaa. Toinen ero on fruktoosin muita sokereita on, että se on pilkottu maksassa. Muut sokerit, kuten glukoosi käsitellään yhdessä 's verenkiertoon vapauttamisen helpottamiseksi insuliinia. Kun' liian paljon fruktoosia, maksan hylkää osa siitä ja vapauttaa liikaa sokeria verenkiertoon. Ylimääräinen fruktoosi muunnetaan triglyseridit. Runsaasti triglyseridejä voi aiheuttaa sydänsairauksia. Että 'takia yksi' s fruktoosi saanti olisi säänneltävä.
Yhteenveto:
1. Fruktoosi on eräänlainen yksinkertainen sokeri. Se on monosakkaridi, yhdessä muiden sokerien, kuten glukoosin ja galaktoosin.
2. glukoosi ja fruktoosi muodostavat yhdessä sakkaroosin, disakkaridia.
3. Fruktoosi ensin tunnistettiin Augustin Dubrunfault jo vuonna 1847. Fruktoosi on valkoinen kiinteä joka voi liueta helposti veteen, koska sen korkea vesiliukoisuus.
4. Fruktoosi on suosituin keskuudessa kaikkia sokereita, koska se on edullinen, ja se on myös suloisin makuista sokeria.
5. Fruktoosi on tuottaa luonnollisesti hedelmiä ja vihanneksia. Kuitenkin ruoka yritykset haluavat hyödyntää keinotekoisesti valmistettuja fruktoosi.
6. On olemassa kaksi suosituimmista muodoista keinotekoisesti valmistettuja fruktoosi eli korkea-maissisiirappi ja kiteistä fruktoosia.