Ero Okra ja Lady FingerOkra vs Lady Finger

Okra ja nainen sormi ovat vain kaksi nimeä samalle laitoksen tieteellinen nimi Abelmoschus esculentuksen tai Hibiscus esculantus. Laitos, luonnehditaan putkimainen kasvi, kasvaa lämmin ja trooppisilla alueilla. Se on yleinen kasvi, joka löytyy monissa maissa ja monet markkinapaikkoja. Sitä myydään edullisesti ja on käytettävissä kaikissa vuodenaikoina. Tämä on myös helppo istuttaa ja yleensä sijaitsee takapihoille.

Usein on karkeaa ja karvainen kosketettaessa. Lähes koko kasvi voidaan hyödyntää; juuret, lehdet, nuoret palot ja siemenet voidaan käyttää monin eri tavoin. Siemenet tämän kasvin ovat suuria, lukuisia, väriltään valkoinen, ja koteloitu palkoja. Siemeniä käytetään vaihtoehtona kahvipapuja ja painettaessa öljynä. Toinen ainutlaatuinen piirre okra on sen limaa. Tehdas peittyy limassa keitettynä.

Laitos on nimeltään 'okra' alueilla Yhdysvalloissa ja Filippiineillä. Ulkopuolella näistä maista, sillä on useita vaihtoehtoisia nimiä, jotka sisältävät nainen sormi.

Okra on monia hyvämaineiset alkuperää, yleensä nimeäminen Afrikassa tai Aasiassa sen alkupisteeseen. Okra on yleensä luokiteltu kolmeen yleisimpiä; kääpiö vihreä, pitkä vihreä, ja nainen sormi.

Okra, tai nainen sormi, on lukemattomia ravitsemuksellisia ja terveyshyötyjä. Niistä vitamiinit ovat: A-vitamiini, B6 ja C. Lisäksi mineraalit laitoksessa ovat: foolihappo, kalsium, rauta, kalium ja magnesium. Tehtaalla on myös korkea pitoisuus natriumia, mutta on vähissä kaloreita.

Tämä kasvi voi tarjota monenlaisia ​​helpotusta. Jotkut näistä voivat olla helpotusta ummetus, astma, heikkous, uupumus ja masennus sekä haavaumat. Se on myös välttämätön kasvi, joka auttaa hoidettaessa virtsatietulehdukset, ärtyvän suolen oireyhtymä, kesän lämpö, ​​kurkkukipu, ateroskleroosin, keuhkotulehdus, monien muiden sairauksien.

Lisäksi okra 's terveyshyötyjä myös poistamisesta toksiinien ja hyvä menetelmä ohjaamiseksi ja normalisoi kolesteroli ja verensokeri. Hallittu kolesterolin ja verensokerin estää tulevien tapahtumien sydänkohtaus ja diabetes. Se myös auttaa pitämään terveen suoliston koska okra 's kasviliman. Kasvilima säädetään suolikanavan 's voitelu ja nopea poistaminen myrkkyjä ja kolesteroli. Toinen hyöty okra suolistoon on, että se edistää probioottien tai hyviä bakteereja.Lääketieteessä, okra käytetään myös korvaamaan veriplasman kun se käytetään myös huolto ruokaa pitää ihon sileä, kaunis, ja virheettömiä.

Laitos tuottaa kahdenlaisia ​​kuitu, liukenematon ja liukeneva laji. Liukoinen kuitu auttaa hallitsemaan kolesterolia, ja liukenematon kuitu pienentää riskiä paksusuolen-peräsuolen syöpä. Okra voi tarjota emäksisessä ympäristössä, joka neutraloi hapot tai suuri pitoisuus happojen kehossa.

Okra on vakio ainesosa monissa ruokia, erityisesti Aasian, Karibian ja Etelä (US) ruokia. Se on tunnettu ainesosana gumbo, kuuluisa ruokalaji Etelä ruokaa. Aasian ruokia, se toimii myös sakeuttamisaine monille keitto reseptejä, kuten curry ja vihannesten patoihin.

Vihannes voi olla ainesosa tai toimi se on. Se voidaan keitetty, paistettu, sauted, höyrytetty, friteerattuja tai pannulla paistettuna. Se voi olla limainen, koska neste tihkuu sen siemenistä, kun keitetty tai höyrytetty. Se voidaan myös valmistaa tai syödään kokonaisuudessaan tai pienempiä annoksia.

Yhteenveto: