Ero Kirnupiimä ja KefirPiimä vs Kefir

Monet tietävät jogurtti ja mitä valikoiman etuja tätä ruokaa tarjouksia. Mutta vähän tuntevat muita vastaavia hapanmaitotuotteet, kuten piimä ja kefiiri. Mitä ovat nämä kaksi elintarvikkeita ja miten ne eroavat toisistaan?

Kefir '' termi 's etymologia voidaan juurtunut turkkilaiseen sana' keyif ', joka kirjaimellisesti käännettynä' ilo '. Kyllä, maito kefir on erittäin miellyttävä' elää 'juomaa. Se on käynyt ilmi täysmaitoa. Kefir on live juoda koska se voidaan valmistaa käyttämällä kefir jyvät. Nämä jyvät sisältävät lukuisia bakteerikolonioista sekä, pakkauksissa hiivojen, sokereita, ja proteiinien muodostetaan pieniä rakenteita, jotka näyttävät tavallinen kukkakaali. Tämä on vastaavan osan maidon käymisen .

Kuten yleisempää leivonta-aineena '' hiiva, kefir jyvät viihtyy ja siten moninkertaistaa suspendoituna maito; että annetaan ihanteellinen lämpötila tietenkin (maito pitäisi olla lyhyesti lämmitetty). Kerrottujen rakeet sitten siivilöity tai erottaa maidosta ennen humalassa. Se omistaa jogurtti-aromi. Jopa silloin, kun se on jo säilytetään huoneenlämmössä, kefir jatkuu edelleen käydä vanhetessa tehden paksumpi ja ravitsevia. You 'll tietää, että käyminen tapahtuu, toisin sanoen ihanteellinen kuluttaa, koska kefir tulee olemaan kupliva ulkonäkö.

Kirnupiimän on nestemäinen jäännös jälkeen kuohutettiin voita. Kuitenkin uudempien kaupallisesti valmistettu piimä nykyään tehdään rasvatonta maitoa fermentoimalla käyttämällä maitohappobakteerien. Tämä on syy, miksi se tunnetaan yleisesti nykyään niin viljellyt piimä. Maitohappo on yksin vastuussa happamaksi maitoa. Lopputuloksena muodostaa useita proteiineja, jotka tekevät piimä paksumpi kuin muut säännölliset maitotuotteita.

Mitä aktiivisen kulttuurien mukana kaksi fermentoiduissa tuotteissa, kefir on luonnollisesti enemmän elävinä viljelminä. Sen sanotaan olevan yli 12 eri mikro-organismeja ja kulttuureissa taas kunkin piimä on yhden tietyn probioottikanta.Kaiken juominen tai syöminen kefir ja kirnupiimää on hyödyllistä yksi 's terveydelle, koska se yleensä auttaa, ruuansulatuksen ruokaa. Nämä maitotuotteet tasoittaa tietä terveempään gut tai suolet, joita myös lievittämään tiettyjä ruoansulatuskanavan olosuhteissa. Säännöllinen saanti joko kefir valmiste tai piimää voi jopa vähentää riskiä paksusuolen syöpiä.

Vaikka sekä kefir ja piimä on probiootteja, he silti eroavat toisistaan ​​koska seuraavat:

1. Kefir on aktiivisempi kulttuureissa kuin piimä.