Ero Cream ja Half and Half CreamKerma ja Half vs Half Cream

Yksi voi törmännyt erilaisia ​​voiteet markkinoilla. Se voi olla joskus vaikea ostaa oikeanlaista voiteet. Yksi voi tehdä oikean valinnan voiteet vain jos tuntee eroa erilaisten voiteiden ja sen sisällön. Kuorimalla pintakerros maitorasva tekee voiteet. Suurin ero voiteet on rasvapitoisuus. Se on tässä mielessä Cream ja puolet ja puolet voiteet tekee eron.

Puhuttaessa Half and Half kerma, se on voide, joka on puolet maitoa ja puolet kermaa. Yksi tärkeimmistä ero, joka voidaan nähdä välillä voiteet ja Half and Half voiteet on, että entiset ovat paksumpia. On myös nähty, että Half and Half voiteet kestää kauemmin aikaa ruoanlaittoon.

Vaikka voiteet voidaan lyöty, Half and Half kerma ei voi lyöty. Puolet ja puolet voiteet, joka on sekoitus maito ja kerma, sisältää noin 18 prosenttia rasvaa. Eri voiteet on eri rasvapitoisuudet. Vaikka kermaa sisältää 36-40 prosenttia rasvaa, valon voiteet sisältävät noin 18-30 prosenttia rasvaa. Raskas kuohukerma mukana noin 36 prosenttia rasvaa, jos sillä kuohukermaa mukana 30 ja 36 prosenttia rasvaa. Muut voiteet, kuten valmistus kerma ja Aerosol voide sisältää noin 40 prosenttia rasvaa.Verrattaessa kaloripitoisuus, Half and Half kerma poikkeaa muista voiteet. Vaikka esimerkiksi tl Heavy kermaa sisältävät noin 52 kaloria, tl Half and Half voide sisältää noin 20 kaloria.

Toinen asia on, että voiteet voidaan tehdä puoliksi lisäämällä puolet maitoa siihen.

Yhteenveto
1. Tärkein ero voiteet on rasvapitoisuus.
2. Yksi tärkeimmistä ero, joka voidaan nähdä välillä voiteet ja Half and Half voiteet on, että entiset ovat paksumpia.
3. Voidaan myös nähdä, että puolet ja puolet voiteet kestää pidemmän aikaa ruoanlaittoon.
4. Half and Half voiteet, joka on sekoitus maito ja kerma, sisältää noin 18 prosenttia rasvaa. Eri voiteet on eri rasvapitoisuudet.
5. Myös ero kaloripitoisuus välillä puolet ja puolet voiteet ja muut voiteet.