Ero WSOP ja WPTWSOP vs WPT

'WSOP' ja 'WPT' ovat kaksi eri kilpailuja pokeria. WSOP alkoi vuonna 1970 ja WPT alkoi 2002.

WSOP
'WSOP' tarkoittaa 'World Series of Poker.' Se on sarja turnauksia of Poker joka järjestetään vuosittain Las Vegas. Se otettiin ensimmäisen kerran käyttöön Benny Binion vuonna 1970, joka kutsui seitsemän parhaita pokerinpelaajia Yhdysvalloissa kilpailla toisiaan Horseshoe Casino. Vuodesta 2005 WSOP ovat tukeneet Harrah 's Entertainment.

Tämä tapahtuma on tyytyväinen kuka tahansa voi varaa sisäänoston välillä $ 1500 $ 50,000. Kahdella muulla tavalla päästä turnauksen ovat: voittaa paikan halvempien turnauksen koska ei ole tikkaat järjestelmä huipulle, tai voittaa online tai kortin huone turnaus ja saat ilmaisen paikan turnauksen. Voittaa ilmaisen paikan on suositeltavaa, että yksi alkaa toistaa jo kilpailijoita täytyy kerätä pisteitä yli aikana 3-4 kuukauden viikoittain turnauksia.

Voittaja WSOP saa WSOP ja monen miljoonan dollarin palkinnon. Se, joka voittaa WSOP Main Event on maailmanmestari of Poker. Päätapahtuma on huipentuma World Series of Pokerin $ 10.000 no-limit hold 'em. Se on suurin tapahtuma WSOP.

WPT
'WPT' tarkoittaa 'World Poker Tour.' Se on sarja pokeriturnauksia, joka tapahtuu ympäri vuoden. Se alkoi vuonna 2002 WPT tyytyväinen pelaajien, joilla on varaa sisäänosto on välillä $ 2500 $ 25,000. WPT liittyy tv-sarjan lähetykset turnauksen 's finaalipöytä peli. WPT aloitti Steven Lipscomb joka oli tv-tuottaja ja toimitusjohtaja WPT E, yritys joka hallitsee WPTS till 2009.Kuten WSOP, vapaat paikat voi voittaa WPT myös. Monet turnaukset Bay Area on pelihuone paikkaa WPT. Vapaa istuimet voidaan voittaa pelatessa ja online ClubWPT.com liikaa.

Voittaminen näissä turnauksissa ei pidetä helppoa, koska ne on suunniteltu erityisesti ammattilaispelaajat ja lähetetään säännöllisesti televisiossa. WPT on pitkä historia tuuletetaan Travel Channel, NBC, CBS, GSN, ja Fox Sports Net.

Yhteenveto:

1. 'WSOP' tarkoittaa 'World Series of Poker'; 'WPT' tarkoittaa 'World Poker Tour.'
2. WSOP alkoi 1970 Benny Binion; WPT alkoi vuonna 2002 Steven Lipscomb.
3. Jokainen, joka on varaa sisäänoston vaihtelevat $ 1500 $ 50,000 on tervetullut pelaamaan WSOP; kuka tahansa voi varaa sisäänoston vaihtelevat $ 2500 $ 25,000 on tervetullut pelata WPT.