Ero DC15 ja DC25DC15 vs DC25

Kun otetaan huomioon linjan Dyson tuotteiden välinen ero DC15 ja DC25, luo mielenkiintoisen tukalaan kenenkään yrittää valita seuraavaa mallia. Jokaisella on monia samankaltaisia ​​piirteitä, joten se 's tärkeää ymmärtää piirteet yhtä paljon kuin se on tietää ominaisuuksia, jotka eroavat, joten voit olla varma, että teet sopivin valinta.

On olemassa kaksi käytettävissä osa-malleissa kunkin mallin. DC15 tulee kaikissa kerroksissa ja eläinten, samoin kuin DC25. Jokainen malli ja osa-malli DC25 pidetään version DC15, joka on päivitetty paremman suorituskyvyn tai pitkäikäisyys, joka voi vaihdella malleittain.

On teleskooppitoiminto sauva, joka on osa standardia laitteiden DC25. DC15 puuttuu sauva, jolloin mahdollisuus imurointi lattiatason yläpuolella, erittäin vaikea mahdotonta.

Niille, jotka tarvitsevat hengitysteiden lievitystä, DC25 on sertifioitu Astma ja allergia Foundation of America. DC15 ei ole. Tämä tarkoittaa, että DC25 täyttää vapauttavan puhdasta ilmaa, joka tarjoaa täyttä hyötyä ilman puhdistamiseen tuotetta käytettäessä.

Harkittaessa joka on eniten työkaluihin, DC15 on kärjessä. Verrattuna vastaavan mallin DC25, saat eläin työkalu, portaiden työkaluja, ja yhdistelmä työkalu, jossa molemmat mallit. DC15 tarjoaa myös muita groomer työkalu, alhainen ulottuvilla lattia työkalu, ja rakosuuttimen.

DC25 on suurempi kaksi mallia, mutta se on myös kevyempi kaksi mallia. Painoero on noin 4 kiloa. DC25 on 2 tuumaa ja 5 tuumaa enemmän, kun sitä verrataan korkeus, pituus ja leveys DC15.

Useimmat vähittäiskauppiaat tarjoavat DC25 varten melko kilpailukykyiseen hintaan verrattuna DC15, vaikka joko malli ei ole saatavilla alle $ 500 uuden veroisia. Sillä Animal Saharan mallia joko malli, sinun pitäisi odottaa maksaa noin $ 50 enemmän kuin, verrattuna kaikkiin kerroksiin versio.Yhteenveto:

1. Kaksi mallia on monia ominaisuuksia, ja ovat samantyyppisiä sub-malleja.

2. DC25 on hyväksynyt ja sertifioitu Astma ja allergia Foundation of America.

3. DC15 mukana tulee enemmän vakio junassa työkaluja.

4. DC25 on suurempi määrä, mutta kevyempi.