Ero Tupakka ja savukkeetTupakka vs Savukkeet

Olipa 's sikarin tai savukkeita, ei voi auttaa liittämällä toistensa kanssa. Yhden, molemmat mukaan terveydenhuollon asiantuntijat ovat haitaksi terveydelle. Molemmilla on myös yhteyksiä machismo. Ja molemmat sitoa haitallisia paheita. se on edelleen välttämätöntä, että paikantaa mikä tekee nämä kaksi toisistaan ​​erottamalla niiden ydin ja merkitystä.

tupakka:
Sikari on alunperin maataloustuote, joka nähdään yleensä kääritty tupakanlehtien käytetään tupakoinnin. Tärkein kemiallinen käytetään nikotiinia, ja se on tärkein rahoittaja tehdä tupakoinnin tapa muodostaa.

savukkeet:
Savukkeet ovat hienoksi leikatun tupakan lehdet kääritään paperiin tupakoinnin. Se sisältää myös PVA liimaa liimaukseen tarkoituksiin. Mikä tekee tupakointi myös tottumusta on ainetta nimeltä rekonstruoitu tupakka, joka on lisäaineita, jotka auttavat nikotiini funktio sen enimmäismäärä jolloin koko keppiä riippuvuutta.Pohjustaneet merkityksistä kunkin voimme nyt mennä keskustella eroja näiden kahden. Vaikka on olemassa tiettyjä yhtäläisyyksiä, mutta erottaa niiden erot on kuin vertaisi kaksi hedelmää kuuluvat samaan perheeseen. Siitä huolimatta se tekee erilainen vaikutus varsinkin terveyteen jos eroja näiden kahden on selvitetty. On tietoinen eroista auttaa meitä ymmärtämään vaikutuksia niillä on kehomme varsinkin meidän verenkiertoon. On erittäin tärkeää tietää, mitä olet ruokinta kehon kanssa näitä tuotteita.

Yhteenveto:
Savukkeet ja sikari eroavat toisistaan ​​lähinnä koon. Savukkeet ovat yleensä samankokoisia. Sikari, toisaalta, on eri kokoisia riippuen tuotemerkin. Itse asiassa, se voi laajentaa koko jopa seitsemän tuumaa pitkä.
Vaikka savukkeiden yleensä sisältävät vain alle gramma Tupakan, tupakkatuotteiden, erityisesti suurten, sisältää jopa seitsemäntoista grammaa tupakkaa. Näin ollen voidaan sanoa, että yksi tupakkatuote voi olla vastaava pakkaus tai kaksi savuketta.
Toisaalta, savukkeet ovat valmistettu eri yhdistelmiä savuketupakka. Sikari, toisaalta on yleensä koostuu yhden tyypin tupakka onko se 's kuivattu Burley tai ilmakuivattua.
Vietetty aika vievä savukkeiden on ilmeisesti pienempi kuin tupakka. Noin kymmenen minuuttia tai vähemmän, tikku savukkeen voi kuluttaa taas kestää noin yksi tai kaksi tuntia yhden polttaa koko tupakkatuotteen.
Nämä kaksi eroavat myös prosesseissa. Savuketupakka käsitellään tavalla, joka voi kestää vuotta ja sitten myöhemmin käynyttä kestää seuraavan useita kuukausia tai niin. Savukkeet on lyhyempi span aikaa käytetty jalostuksessa. Tämä selittää myös, miksi tupakka on niin ainutlaatuinen maku ja haju.
Käytettävän paperin kääre savukkeiden sallii tuuletuksen hiillos. Sikaria ei ole esimerkiksi niillä ei ole suodattimia. Tavallaan on minimaalinen ainesosia, jotka auttavat suodattamaan haitallisten vaikutusten kemikaalien joutuminen keuhkoihin.