Ero NBA 2k8 ja 2k9NBA 2k8 vs 2K9

Videopelit ovat erilliset markkinat, ja se on videopelit, jotka ovat nopeasti saavuttamassa monet nuoremman sukupolven yksilöitä. Gadgets ja pelit tekevät kierroksensa houkuttelemaan ja tekemällä nuorten liimattu niiden videopelejä. Monet pelaajat markkinoilla on kokeillut erilaisia ​​pelaamista menetelmiä houkutella ihmisiä. Koskaan kuolla henki NBA on tullut tärkeä rooli jälleen elvyttää videopeli markkinoille. Eri versiot todellinen peli on varmasti katseenvangitsija joukossa amerikkalaisia.

Los Angeles Lakers ja Boston Celtics otti pelaamista henki uuteen korkea. Näiden kahden suuren yhtiön NBA 2k koripallo videopeli voittanut monia gamer 'huomion, jossa realistinen video pelaamista pelata vuodesta 1999. Sega Dreamcast, kuudennen sukupolven video pelaamista yritys, kehitti NBA 2k videopeli menestyksen jälkeen Sega Saturn. Tämä on sama yritys, joka tuli ulos Xbox ja Nintendo Game kuution. vuonna 2005 NBA 2k sarjan ja visuaalinen käsitteitä haltuun Take Two interaktiivinen ryhmä Sega. 2k sarjasta julkaisija Take Two.

NBA 2k esillä Rod West ja Bob Steele, joka ilmaisi videopeli. Nämä kaksi ääni asiantuntija teki myös suosittu osoittaa radiossa, kuten Brooks ja Fitz. Käynnistäminen NBA 2k3 oli enemmän vallankumouksellinen kommentaattorit, kuten Tom Tolbert, Bill Walton, Michelle Tofoya, Bob Fitzgerald ja Kevin Frazier, julki videopeli. Kevin Harlan ja Kenny Smith auttoi kanssa pelata selostus ja väri 2k8 sarjan videopeli, kun Craig Sager auttoi sivutoimisia raportoinnin, Peter Barto tekee ilmoituksen. 2k9 sarja videopeli oli Cheryl Miller, Clark Kellogg ja Kevin Harlan kuin sivutoimisia toimittajille.

2k9 verkossa on kätevä, koska se, että maksaja voi luoda ja ladata ja jakaa työvuorolistat ja liukusäätimiä. Lisäksi se antaa pelaajalle mahdollisuuden olla DNA ominaisuuksia. Laukaus sauvaohjaus ominaisuuksien avulla pelaaja muuttaa laukausta puolivälissä. Vaikka adaptiivinen ominaisuuden avulla voimme lukea sitten reagoida, se mahdollistaa myös säätö reaaliaikainen strategia. Näin joukkuekaverit saavat voi leikata, poimia ja lähettää miten käsitellä palloa. Vastustaja voi myös muuttaa tapaa, jolla voit sovittaa pelin vauhtia.Online NBA 2K9 ominaisuuksia ovat viisi viidellä moninpelitila, joiden avulla Total Team Ohjaus yhdessä ranking-järjestelmä, joka auttaa pelaaja osuvat hyvin vastustajia. Mahdollisuus laatia luokissa on poistettu uusin painos. Tämä voisi myös olla hyvä gifting vaihtoehto nuorille, jotka haluavat tehdä tyyli julkilausuman videopeleillä.

Yhteenveto:

1. Contest Slam Dunk ja kolme pt kilpailuja ovat esillä NBA 2k8. Tämä on hyvin samanlainen kuin NBA Live EA urheilu-sarja. NBA 2k8 on myös Chris Paul kannessa.