Ero CG12 ja CG14CG12 vs. CG14

CG12 ja CG14 ovat palkkio kiila mallien tarjoamia Cleveland Golf. Nämä kaksi mallia tulla apuun golfarit haluavat helpottaa läpi kiila laukaus. Nämä kiilan malleissa seurata linjaa CG10 ja CG11, tarjoavat myös Cleveland.

Ensinnäkin, let 's puhua CG12 mallista. The Cleveland CG12 otettiin käyttöön yhtiön vuonna 2007 seuraaja CG10 ja CG11 malleja. Sen kiila muistuttaa CG10 hieman erilainen neliön etureunan, ja varvas. Sen kiilat on valmistettu pehmeämmästä ruostumattomasta teräksestä eikä aikaisemmin käytetty hiili metallimatriisikomposiitin (CMM) löytyy CG10 malleissa. Tämä korvaaminen CMM ansiosta se voidaan säätää noin kaksi-kolme astetta parvi ja valhe.

Toiseksi Cleveland CG14 on yhtiön 'uusin kiila malli, ja se käyttää jotain kutsutaan Gelback Technology. Gelback on kevyt, viskoelastinen materiaali, joka auttaa vaimentaa tärinää. Tämä materiaali on sijoitettu takapinnan seuran, suoraan taakse syönti alue pehmeän ja lyöntiominaisuudet.

Sekä CG12 ja CG14 käyttää ns Zip Grooves, jotka ovat syvempiä U-urat kuin tämän aikaisemmassa kiilan malleissa. Cleveland 's sulkeumia Uuden Zip Grooves ovat 25% suurempi kuin standardin uria, ja ne mahdollistavat enemmän roskat häviä, ja mahdollistaa puhtaamman kosketus seuran ja pallo.

CG12 ja CG14 tarjotaan myös klassinen, kromi ja musta helmi päättyy. CG14 on rajoitus huomioon pomppia valinta. Siinä on kaksi valintoja vain (pieni ja vakio), kun taas CG12 on kolme: Low, vakio ja korkea bounce valintoja.CG12 kiila sopii parhaiten, jos olet taitava pelaaja, kun CG14 kiila on peli parannus kiila, ja se on enemmän anteeksi. Tämä kiila auttaa korkeampi handicappers. Lopuksi molemmat variantit CG12 ja CG14 on hintalappu noin $ 90.

Yhteenvetona Sekä CG12 ja CG14 elää jopa yhtiön 's korkeat vaatimukset. Vaikka nämä kiilat käyttää Zip Groove Technology, ne eroavat toisistaan ​​seuraavilla tavoilla:

1. Sekä CG12 ja CG14 käyttää pehmeämpää ruostumattomasta teräksestä, kun taas CG14 käyttää ylimääräistä Gelback välttää tarpeettomia tärinää osumia.

2. CG12 tarjoaa pieni, normaali ja korkea bounce valintoja, kun taas CG14 on vain pieni ja vakio valintoja.