Dator > Hur kan man vara i telefon och Internet samtidigt

 • Hur kan man vara i telefon och Internet samtidigt


 •  

  1.

  Fråga ditt lokala kabelföretag om det erbjuder kabelinternet. Kabel Internet använder kabelanslutningarna i ditt hem för tillgång till Internet. Du behöver ingen kabel-tv-tjänst eller en andra telefonlinje för kabelinternet, men du behöver ett kabelanslutningsuttag.

  2.

  Fråga ditt telefonföretag om det erbjuder DSL Internet service. DSL använder en annan frekvens på din telefonlinje för att ansluta till Internet, så att du kan vara online och i telefon samtidigt. 'Naken DSL' eller en DSL-anslutning som inte kräver en telefonlinje är också tillgänglig på vissa områden.

  3.

  Installera en andra telefonlinje uteslutande för Internet-service, om du inte kan få kabel eller DSL-åtkomst i ditt område. Många telefonselskaper erbjuder rabatterade telefonlinjer med blotta ben som är specifikt för Internetanvändning. Tänk på att du måste betala både uppringningsavgiften för internet och räkningen för den andra telefonlinjen med den här metoden.

  4.

  Använd en mobil istället av en fast telefon när du är online. Förskottsbetalade mobiltelefoner med begränsade minuter är inte tillgängliga om du vill hålla din mobilräkning låg.

  5.

  Prova en Internet-samtalstjänst, till exempel Skype eller Google Voice. Med dessa tjänster kan du ringa telefonnummer via din dator medan du är online för en liten avgift. Videochatt med andra användare av tjänsten är också tillgänglig.

  Dial-up Internet-åtkomst är fortfarande det billigaste sättet att komma online på många områden --- och på vissa områden, i synnerhet landsbygdens Amerika, är det enda sättet att gå online. Med hjälp av uppringd åtkomst innebär det att du använder din telefonlinje för att gå online, vilket resulterar i en upptagen signal när någon ringer. Du kan lösa detta dilemma genom att växla till bredbandsanslutning, använda en andra telefonlinje eller använda mobila eller Internet-telefonalternativ.


Relaterade artiklar


 • Så här ändrar du lösenordet för en VNC på distans
 • Så här installerar du Terminal Server om jag måste installera om program
 • Så här skapar du ett X509-certifikat
 • Hur man kopplar upp en Wireless G Linksys Router till en bärbar dator
 • Hur kör man mer än en trådlös Internet-enhet på samma gång
 • Så här ändrar du din företags profil på Twitter
 • Vad du behöver för laptopanslutning
 • Så här ställer du upp trådlöst internet på Vista med en Verizon DSL-anslutning