Dator > Hur aktiverar jag Sierra 875 AirCard?

 • Hur aktiverar jag Sierra 875 AirCard?


 • Sierra Wireless AirCard 875 arbetar med AT T: s nät i USA. Den smala kortet är utformad för att passa in i din bärbara PC-kortplats och ger dig en bärbar alternativ för Internet-anslutning. När kortet aktiveras på AT T: s uppgifter plan, måste du gå igenom en snabb installation process. Kortet kommer packat med erforderlig installationsprogrammet, och installationen är relativt snabb och smärtfri. Om du saknar skivan, kan programvaran hämtas från Internet som en gratis nedladdning.

  Du behöver:
  Laptop med PC-kortplats
  . Sierra Wireless 875 AirCard med SIM-kort.
  3G Watcher installationsskivan.


  1.
  Kontakta AT T kundsupport för att aktivera ditt AirCard på en dataanslutning om du inte redan har gjort det. AT T Wireless kan nås genom att ringa 1-888-333-6651. En representant kommer att kunna ge dig nuvarande plan priser och detaljer. Du måste förse representationsorganet med IMEI-nummer på ditt kort. Detta kan hittas på ett litet klistermärke på kortet eller på boxen kortet kom förpackade i. Om du har ett SIM-kort, ge företrädaren siffrorna tryckta på kortet. Annars kommer AT T ger dig ett nytt SIM att använda med din AirCard.
  2.
  Sätt in installations-cd: ni datorns CD-ROM-enhet. (Om du inte har installationsskivan, besök på länken i avsnittet Resurser att ladda ner mjukvaran. ) När skivan har satts in, bör programmet starta automatiskt. Om den inte gör, Klicka på "Start" och sedan "Kör" och skriv "D: \ Setup. exe" i sökfältet. Tryck på "Enter".
  3.
  Välj "Notebook Software Installation" i menyn som visas. Följ instruktionerna på skärmen när de guidar dig genom nedladdningen steg för steg. Flytta till steg 4 när du uppmanas att sätta in AirCard i din dator.
  4.
  Sätt i SIM-kortet i SIM-kortplatsen på AirCard. SIM-kortet kommer att glida på plats, med det avskurna vänd utåt. Ta tag i AirCard av svart plast hyllan och sätt in det i datorns PC-kortplats.
  5.
  Vänta på kortet för att få en signal från nätet. Detta kan ta en stund. När en signal är tillgänglig, klicka på "Anslut".
  6.
  Konfigurera en anslutning profil om du uppmanas att göra det genom att klicka "Ja. " Ett fönster öppnas, och en förkonfigurerad profil kommer automatiskt att väljas ut för dig. Du kan välja att ha din AirCard kontakt på egen hand när de sätts i PC-kortplatsen genom att välja "AutoConnect" alternativet i "Connection Type"-menyn. För att avsluta installationen, klicka på "OK. "Ditt kort är aktiverad och klar för användning.

  Tips och varningar


 • Om du har problem med att hitta en signal, flytta till ett mer öppet område och försök igen .

Previous:Skillnaden mellan PC100 och PC133 Next:hur man byter en Vostro 1500 laptop skärm

Relaterade artiklar


 • Hur hittar jag MAC-adressen på min Apple Macintosh?
 • Hur ändrar jag autoscroll på en 5 knappars mus?
 • Hur byter jag en Dell gx270 nätaggregat?
 • hur man berättar DDR-minne hastigheter
 • hur man installerar sata drivrutiner på en bärbar dator
 • Hur ändrar jag skrivarens IP på en Canon PIXMA MX850?
 • hur du kan få en laptop i flygplansläge
 • hur du återställer Toshiba A105-systemet
 • hur du tar bort en Canon i950 skrivhuvud
 • Hur felsöker jag en HP 2500L?