Dator > Felsökning av en HP Deskjet d2500 och en Macintosh OS X 10.5.4

 • Felsökning av en HP Deskjet d2500 och en Macintosh OS X 10.5.4


 • Om du försöker skriva ut till din Hewlett-Packard (HP) Deskjet D2500 från din Macintosh-dator medför utskrift hang-ups eller inga reaktioner, ta bort och installera skrivarens drivrutiner kan åtgärda problemet. HP drivrutiner finns i Skrivare och fax inställningar i din Macintosh Systeminställningar avsnitt, och att de styr kommunikationen mellan skrivaren och datorn. Innan du plockar ur skrivarens drivrutiner, kontrollera alla kablar för att se till att de är ordentligt på plats. Om du fortsätter att ha problem efter föraren ominstallation, kolla den officiella HP: s webbplats för uppdateringar skrivardrivrutinen (se Resurser för länk).

  installera om drivrutinerna


  1
  Klicka på "Systeminställningar"-ikonen på datorns Dock. . . Alternativt, klicka på "Apple"-ikonen i övre högra hörnet av skrivbordet menyrad och klicka på "Systeminställningar" på undermenyn.
  2.
  Klicka på "Skrivare och fax "ikonen för att öppna skrivare fönstret Inställningar och klicka på" HP Deskjet D2500 "fliken i Skrivare och fax fönstrets sidofält
  3
  Klicka på. . "-"för att ta bort skrivaren från datorn, och klicka på "Ja" på pop-up fönster för att bekräfta att du vill ta bort det från datorn.
  4.
  Tryck på "Power"-knappen på skrivaren och anslut skrivarens USB-kabeln i datorns USB-port. Anslut den andra änden av kabeln i USB-porten på skrivarens baksida.
  5.
  Klicka på "+"-knappen i Skrivare och fax fönstret och klicka på "HP Deskjet D2500 "i upptäckta skrivare listan. Klicka på "Lägg till" knappen för att lägga till skrivaren som datorns standardskrivare.

  Installera HP Software


  1.
  Dubbelklicka på "Macintosh HD"-ikonen på skrivbordet skärmen, och dubbelklicka på "Library"-mappen. Öppna "Inställningar"-mappen.
  2.
  Dubbelklicka på "Hewlett Packard Preferences"-mappen och högerklicka på "com. hp. setupassistant" fil. Klicka på "Delete" på snabbmenyn för att flytta filen till papperskorgen.
  3.
  Klicka på "Trash"-ikonen på din Dock och klicka på "Töm"-knappen för att radera alla Innehållet i papperskorgen.
  4.
  Tryck på "Power"-knappen på din Macintosh-dator, och klicka på "Starta" knappen för att starta operativsystemet.
  5.
  Sätt i HP Deskjet 2500 installations CD-skiva i enheten och dubbelklicka på CD-ikonen på skrivbordet skärmen. Dubbelklicka på "HP Installer"-knappen, och klicka på "HP Deskjet D2500" som din HP-produkt. Klicka på "Nästa" och följ instruktionerna på skärmen för att slutföra programmet ominstallation.


Previous:Skillnaden mellan PC100 och PC133 Next:Hur får jag ljud igen på min Mac PowerBook G4?

Relaterade artiklar


 • hur man byter en Seagate bärbar hårddisk från läsa bara skriva
 • hur man byter minneskortet i en Dell inspirion 2200
 • hur du uppgraderar datorns hastighet
 • hur man driver ett säkerhetstest på min WiFi-router-anslutning
 • hur man kan begränsa åtkomst till en PC
 • Hur förstår jag hårdvaran till en Compaq Armada M700?
 • Hur tar jag bort en Dell Inspiron 8500 skärm?
 • hur man demonterar en IBM Thinkpad T30
 • hur gör jag fylla på en Epson Stylus R340 Bläckpatron?
 • hur man upptäcker om din processor SSE3