Dator > hur du ställer in datorn för att köra tre skärmar

 • hur du ställer in datorn för att köra tre skärmar


 • Köra tre eller flera bildskärmar från en dator snabbt uppnås genom att lägga till en dual-head grafikkort till datorn. Det finns flera användningsområden för flera bildskärmar, inklusive att ha ett större skrivbord område att arbeta med och för spel. Windows kan du duplicera monitorer (spegel-läge) eller köra varje bildskärm för sig (förlänga läge)

  Du behöver:. .
  Dator med Internetuppkoppling
  Dual-head grafikkort.
  Phillips-skruvmejsel.

  Installera grafikkort


  1.
  Koppla bort datorn från eluttaget. Var noga med att fullgöra den statiska elektricitet från din kropp genom att röra vid något metalliskt annat än datorn innan du försöker öppna datorn fallet. Statisk elektricitet kan skada interna datorkomponenter.
  2.
  Öppna datorns hölje. Tittar direkt på datorns baksida finns det två skruvar på den högra sidan av datorn som kan tas bort med en stjärnskruvmejsel för att komma åt insidan.
  3.
  Installera videon kortet genom att försiktigt föra in den i en ledig kortplats. En enda Phillips-skruv kommer fästa grafikkortet till datorns moderkort.
  4.
  Stäng datorns hölje och sätt tillbaka de två skruvarna avlägsnats tidigare.
  5.
  Anslut monitorer för bildskärmen hamnar på grafikkortet.
  6.
  Ström på datorn.
  7.

  Installera om drivrutinen för det nya grafikkortet. Det rekommenderas att ladda ner och använda den senaste versionen av drivrutinerna från grafikkorttillverkarens webbplats, t. ex. ATI eller nVidia.

  Konfigurera Windows XP


  1.
  Högerklicka på skrivbordet skärmen.
  2.
  Klicka på "Properties . "
  3.
  Klicka på fliken" Inställningar ". Detta visar layouten för flera bildskärmar genom att visa ikoner som representerar varje bildskärm.
  4.
  Klicka på "Identifiera"-knappen. Detta kommer att visa ett nummer för varje av bildskärmarna.
  5.
  Klicka och dra bildskärmsikonerna på skärmen för att representera din faktiska fysiska layout. Utföra denna uppgift ger musen kommer att flytta korrekt mellan varje skärm.
  6.
  Klicka på "OK".

  konfigurera Windows Vista eller 7


  1.
  Högerklicka på skrivbordet skärmen.
  2.
  Klicka på "Skärmupplösning". Detta visar layouten för flera bildskärmar genom att visa ikoner som representerar varje bildskärm.
  3.
  Klicka på "Identifiera"-knappen. Detta kommer att visa ett nummer för varje av bildskärmarna.
  4.
  Klicka och dra bildskärmsikonerna på skärmen för att representera din faktiska fysiska layout. Utföra denna uppgift ger musen kommer att flytta korrekt mellan varje skärm.
  5.
  Klicka på OK-knappen.

  tips och varningar


 • Många datorer har inbyggda video. Om så är fallet, måste du lägga till en enda dual-head grafikkort för att utföra denna uppgift. Om din dator har ett grafikkort, måste du lägga till en andra dual-head grafikkort. När du lägger till nya kort till datorn, att du har en ledig plats innan processen startas. Från och med augusti 2010 grafikkort antingen använda PCI-E x16 eller PCI-E x1-platser. Om du bara har en enda PCI-E x16-plats för att arbeta med och inga extra PCI-E x1-platser, en trippel-eller fyrdubbla-head grafikkort också är ett alternativ.

Previous:Skillnaden mellan PC100 och PC133 Next:hur man väljer den bästa platt bildskärm

Relaterade artiklar


 • hur man uppgraderar en gateway grafikkort
 • hur man installerar en Dell laptop LCD-display
 • Hur tömmer jag papperskorgen på en Samsung CLP-300?
 • hur ställa in en statisk TCP / IP för en HP-skrivare
 • Hur lägger jag till Bluetooth till en R100 Portege?
 • Felsökning en Linksys WUSB600N
 • hur man beräknar fanout
 • hur man byter en Dell-processor inspiron laptop
 • vad är DDR DIMM?
 • hur man installerar en enhet Iomega Zip i Windows XP