Dator > de användningsområden för en laptop skärm

 • de användningsområden för en laptop skärm


 • Du behöver:
  Beyond Micro Hard Drive
  . USB-kabeln.
  Firewire-kabel.
  Dator.

  Bärbara datorer är några av de bästa och mest bekväma datorer ute, eftersom de är små, bärbara och har ett antal olika användningsområden. Medan den bärbara skärmen kan givetvis användas till att typ och arbeta på som en vanlig datorskärm, finns det en rad andra saker du kan använda det till, vilket gör det till en multifunktionell underhållning enhet.

  Att titta på filmer

  På grund av dess utmärkta kvalitet, kan en laptop skärm användas i stället för en tv. DVD-skivor kan sättas in i den bärbara datorn och tittade på skärmen, eller filmer och TV kan laddas ner via Internet och tittade i en kvalitet så bra som de flesta high-definition TV.

  Video Game Screen

  En video spelkonsol kan anslutas till en bärbar dator. Detta är en effektiv lösning för dem som inte vill köpa en tv-skärm bara att spela videospel. Du kommer att behöva särskilda kablar och hårdvara för att göra detta på rätt sätt, t. ex. en USB inspelningsenhet som går från en USB-kontakt i den bärbara datorn och ansluter till de tidiga 21. Game-talet video, inklusive Xbox 360 och Playstation 3. Du kommer också att ansluta S-video och RCA-kablar på baksidan av spelkonsol och på baksidan av den bärbara datorn. Om det inte finns videopluggarna på den bärbara datorn du äger, en konverterare kan vanligen köpas så att du kan ansluta de kablar in några inställningar kan behöva justeras på den bärbara datorn själva skärmen, men utöver det, kan spelare spela sina favoritspel på sina bärbara datorer.

  andra skärmen en gammal laptop skärm kan användas som en andra skärm för stationära eller andra bärbara datorer, med en kabel som kan köpas i de flesta datorbutiker. Denna kabel kan du ansluta denna andra bärbara dator till din dator och, med ett par inställningar förändringar i din primära dator systeminställningar, skapa en skärm som hoppar från den ena till den andra, så att du kan flytta markören och fönster mellan skärmarna och genom det verkliga utrymmet mellan dem. Dessa sladdar variera beroende på de märken av bärbara datorer som du ansluter, men det kan göras med bara om någon laptop skärm så att du kan använda den för annat ändamål även om du är genom att använda den som en dator.


Previous:Skillnaden mellan PC100 och PC133 Next:hur till återvinna bevis från datorn hårddiskar

Relaterade artiklar


 • hur man hittar det trådlösa kortet på en Compaq Presario
 • usb kommunikationsprotokoll
 • hur man bygger på beställning en bärbar dator
 • Hur ökar jag hastigheten på en Toshiba laptop med Windows Vista?
 • Hur tar jag bort fallet från en Sony Vaio VGN-n230e?
 • hur du uppdaterar BIOS i ett ASUS Eee PC 701
 • hur kan man få en Dell bildskärm
 • hur man återställer bios lösenord på en Dell OptiPlex 745
 • hur du ställer in en HP bärbar dator
 • vad är skillnaden mellan effekten skrivare och icke-effekt skrivare?