Dator > säkerhetskopia på datorn produkter

 • säkerhetskopia på datorn produkter


 • Moderna datorer uppmuntra oss mer än någonsin att lagra hela vårt liv på dem. Med användare ägnar en ständigt ökande mängd hårddiskutrymme till personliga foton, videor och musik, har det aldrig varit viktigare att ha en pålitlig lösning för säkerhetskopiering för att förhindra The Heartbreak att en dator kraschar skulle orsaka. Du kan hitta automatisk backup-lösningar som utnyttjar programvara som körs på datorn, eller lösningar manual som använder mycket tillförlitliga, redundant lagring, men lita på dig att komma ihåg att säkerhetskopiera dina filer upp. Du kan även använda automatiska och manuella metoder samtidigt.

  Drobo

  Drobo är en extern låda som ansluts till datorn via en USB-port. Inuti lådan finns fack för upp till fyra vanliga stationära hårddiskar. Även om du kan bara installera en hårddisk om du vill, lyser Drobo när du använder minst två enheter. Så snart som du sätter i en andra enhet, blir Drobo att arbeta kopiera data till den andra enheten så att om den första enheten misslyckas, förlorar du ingenting. Du kan lägga till ytterligare enheter av mer kapacitet när du vill, till och med ta bort den minsta enheten att lägga en större som tekniken förbättras. Den Drobo hanterar allt för dig internt. Till datorn, det ser ut som en enda stor hårddisk. Om en enhet misslyckas och behöver bytas ut, ett ljus på framsidan av lådan meddelar dig.

  Time Machine

  Time Machine är automatisk lösning för säkerhetskopiering som följer med Mac-datorer, och det körs automatiskt vid alla tillfällen. Du talar om för datorn som hårddisk för att användas för att lagra säkerhetskopior och Time Machine använder allt utrymme på disken för att säkerhetskopiera din dator. Efter att säkerhetskopiera alla filer, Time Machine börjar sedan spåra ändringar Om hårddiskutrymme tillåter. Om du behöver återställa en fil klickar du helt enkelt en ikon längst upp i fönstret. Time Machine visar dig vad som fanns i den aktuella mappen på den dag du väljer. Om du har reviderats en fil flera gånger under de senaste dagarna, helt enkelt gå till en annan dag för att återställa den versionen av filen.

  Windows Complete PC-säkerhetskopiering och återställning

  Vissa versioner av Windows och Vista Windows 7 innehåller Windows Complete PC-säkerhetskopiering och återställning nytta. Detta verktyg är inte automatisk, man måste manuellt köra den när du vill skapa en säkerhetskopia av din dator. Men kommer folk skrämmas av datorer uppskatta det enkla gränssnittet. Du ansluter helt enkelt en lagringsenhet på datorn-du kan även använda delad lagring i ett nätverk-och klicka på en knapp för att påbörja säkerhetskopieringen efter lanseringen av verktyget. Om du upplever ett svårt datorproblem kan du återställa datorn till dess exakta läge när du skapade säkerhetskopian genom att köra verktyget igen.

  Carbonite

  Om du inte vill eller kan köpa flera externa hårddiskar för din backup-lösning, eller helt enkelt inte vill betala elräkningen för så mycket hårdvara, presenterar Carbonite ett alternativ. Med Carbonite lagrar du dina filer på Internet-servrar istället för på en enhet i ditt hem. En årlig avgift ger dig obegränsat med lagringsutrymme på Internet. Men en nackdel med detta backup produkt som överför filer via Internet är mycket långsammare för stora filer än att överföra dem via en USB-eller ett lokalt nätverk länk.


Previous:Skillnaden mellan PC100 och PC133 Next:skillnaderna mellan en ATA, SATA och IDE

Relaterade artiklar


 • hur du tar bort alla nyinstallerade hårddiskar eller hård styrenheter enhet
 • hur man skriver ut på självhäftande etiketter
 • lagringskapacitet av DVD-skivor
 • Definitionen av en IDE-hårddisk
 • Hur felsöker jag en skrivare dator laser?
 • Hur tar jag bort en 462 processor?
 • hur till återvinna en Toshiba hårddisk
 • hur felsöker jag stänga hp 6310?
 • hur man kan påskynda ett 56K fjärranslutning
 • Definitionen av CAN-bussen