Dator > Hur gör jag hörlurar använder Bluetooth med HP TX2000?

 • Hur gör jag hörlurar använder Bluetooth med HP TX2000?


 • Med HP TX2000 är en bärbar dator med en intressant design. Skärmen är byggt på en lös axel och kan vända 360 grader, utan också reagerar på beröring. Denna laptop har inbyggd Bluetooth för anslutning ändamål. Koppla ihop enheter med Bluetooth är enkel när Bluetooth är aktiverat. En av de enheter som kan paras ihop ett Bluetooth-headset

  Du behöver:. . .
  Patronen ersätter bläck


  1
  Slå på din bärbara Bluetooth. På TX2000, finns det en strömbrytare placerad på framsidan av den bärbara datorn för att aktivera Bluetooth.
  2.
  Ladda upp och slå på Bluetooth-hörlurar.
  3.
  Högerklicka på Bluetooth-ikonen i aktivitetsfältet och välj " Öppna Bluetooth-inställningar. " Klicka på Start-knappen och öppna "Kontrollpanelen". Klicka på "Nätverk och Internet", högerklicka på Bluetooth-ikonen och välj "Öppna".
  4.
  Klicka på fliken "Ljud" och klicka på Bluetooth-hörlurar från listan.

  5.
  Klicka "Connect" för att upprätta anslutningen och "OK" för att spara inställningarna. Du bör nu kunna höra ljud i hörlurarna.


Previous:Skillnaden mellan PC100 och PC133 Next:hur man uppgraderar en anteckningsbok enhet

Relaterade artiklar


 • hur man dödar ett skivformat
 • Hur byter jag en Dell gx270 nätaggregat?
 • Återskapa data från en kraschad extern hårddisk
 • Hur lysa jag skärmen på en Sony DSC-T9?
 • hur du ansluter en skrivare till en switch
 • hur gör jag fylla på Lexmark 44XL bläckpatron?
 • hur kopiera boot filer till en hårddisk
 • Hur gör jag upptäcker CD-ROM-drivrutiner i Windows 95?
 • Hur installerar jag hårdvara på min Dell D600?
 • Hur tar jag bort oönskade drivrutiner i Windows Vista?